Tijdelijk aanbod BMW X1

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

Op een nieuwe BMW X1 krijgt u nu tijdelijk standaard een automaat. Onze innovatieve Steptronic automaat is niet alleen Sportief maar ook Dynamisch en Comfortabel.


Maar dat is nog niet alles. Profiteer van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke extra pakketten. Rust uw BMW X1 geheel naar wens uit. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition2 op geselecteerde modellen. Of kies - ook in combinatie met Corporate Lease - voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.


Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook Model M Sport nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Op deze manier wordt niet alleen uw BMW X1 rijker maar profiteert u ook van nog meer voordeel.


Ontdek de mogelijkheden en inhoud van de pakketten hieronder. En maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit bij een van onze BMW dealers of stel uw nieuwe BMW X1 geheel naar wens samen in de BMW configurator.

1 Dit is het maximaal te behalen voordeel. Het voordeelbedrag is afhankelijk van de gekozen motorisering en kan afwijken van het hier weergegeven bedrag. Raadpleeg uw dealer voor uw specifieke totaal voordeel.

2 Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW X1 sDrive20i en sDrive18d. Gereduceerde consumentenprijs Executive en High Executive in combinatie met de Corporate Lease meeruitvoering.


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.