Tijdelijk aanbod BMW 1 Serie

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

TIJDELIJK PRIVATE LEASE VANAF €389,- P/MND.*

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

TIJDELIJK PRIVATE LEASE VANAF €389,- P/MND.*

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.TIJDELIJK PRIVATE LEASE VANAF €389,- P/MND.*

Uw BMW 1 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

Slaat u af op een kruising? Nadert u de bebouwde kom? Uw Steptronic maakt gebruik van uw navigatiesysteem en stelt zich alvast in op wat nadert.

U weet dit niet, maar wat u voelt, heet BMW rijplezier.


Daarnaast kunt u de standaard Steptronic automaat combineren met verschillende pakketten. Zoals de aantrekkelijke Corporate Lease Edition op geselecteerde motorvarianten van de BMW 1 Serie 5-deurs.

 

Lees meer

De Steptronic Edition (standaard automaat) is van toepassing op alle BMW 1 Serie modellen met uitzondering van de BMW 116i en 114d.

 

*Genoemd tarief is gebaseerd op een BMW 116i 3-deurs met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Dit aanbod is geldig tot en met 30 december 2018.

 

** Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW 118i 5-deurs, en BMW 116d 5-deurs. De getoonde prijzen in combinatie met Executive en High Executive zijn combinatieprijzen.

Lees meer

Dit aanbod is geldig tot en met 30 december 2018.


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer