Tijdelijk aanbod BMW 3 Serie

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

OP DE BMW 3 SERIE.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

OP DE BMW 3 SERIE.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.OP DE BMW 3 SERIE.

Uw BMW 3 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.


Slaat u af op een kruising? Nadert u de bebouwde kom? Uw Steptronic maakt gebruik van uw navigatiesysteem en stelt zich alvast in op wat nadert.


U weet dit niet, maar wat u voelt, heet BMW rijplezier.


Daarnaast kunt u de standaard Steptronic automaat combineren met verschillende pakketten. Zoals de aantrekkelijke Corporate Lease Edition op geselecteerde motorvarianten van de BMW 3 Serie Gran Turismo.

TIJDELIJK: M SPORT EDITION EN LUXURY EDITION.

BMW 3 Serie Sedan en Touring

TIJDELIJK: M SPORT EDITION EN LUXURY EDITION.

Met de BMW 3 Serie M Sport Edition en Luxury Edition profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel op de BMW 3 Serie Sedan en Touring. En u komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch.

* De Steptronic Edition (standaard automaat) is van toepassing op alle BMW 3 Serie modellen.


** Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW 320i Gran Turismo en BMW 320d Gran Turismo. De getoonde prijzen in combinatie met Executive en High Executive zijn combinatieprijzen.

Dit aanbod is geldig tot en met 29 juni 2018.


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.