Tijdelijk aanbod BMW 4 Serie

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

OP DE BMW 4 SERIE.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.OP DE BMW 4 SERIE.

Uw BMW 4 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

Slaat u af op een kruising? Nadert u de bebouwde kom? Uw Steptronic maakt gebruik van uw navigatiesysteem en stelt zich alvast in op wat nadert.

U weet dit niet, maar wat u voelt, heet BMW rijplezier.

Daarnaast kunt u de standaard Steptronic automaat combineren met verschillende pakketten. Zoals de aantrekkelijke Corporate Lease Edition op geselecteerde motorvarianten van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

Lees meer

* De Steptronic Edition (standaard automaat) is van toepassing op alle BMW 4 Serie modellen.


** Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW 420i Gran Coupé en BMW 420d Gran Coupé. De getoonde prijzen in combinatie met Executive en High Executive zijn combinatieprijzen.

Lees meer

Dit aanbod is geldig tot en met 30 december 2018.


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer