Steptronic editions

TIJDELIJK EEN STEPTRONIC AUTOMAAT OP ELKE BMW.

TIJDELIJK EEN STEPTRONIC AUTOMAAT OP ELKE BMW.

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen. Kies uw gewenste model, of lees hieronder eerst waarom de Steptronic de transmissie voor liefhebbers is.

BMW 1 Serie standaard met automaat
BMW 2 Serie standaard met automaat
BMW 3 Serie Sedan en Touring standaard met automaat
BMW 3 Serie Gran Turismo standaard met automaat
BMW 4 Serie standaard met automaat
BMW 5 Serie standaard met automaat

OP WELKE BMW WILT U EEN AUTOMAAT?

De BMW Steptronic is beschikbaar op talloze modellen. Daarnaast kunt u de standaard Steptronic automaat combineren met verschillende pakketten. Zoals de aantrekkelijke Corporate Lease Edition op geselecteerde motorvarianten. Of kies voor nog meer opties met een Executive of High Executive meeruitvoering. Kies hieronder een Serie en ontdek uw voordeel. 

WAT DE BMW STEPTRONIC AUTOMAAT ANDERS MAAKT.

De BMW Steptronic wordt door velen als de absolute benchmark voor automatische transmissies gezien. Maar mocht iemand u op een verjaardagsfeestje vragen: ‘Waarom dan?’, dan pareert u dit eenvoudig met de drie onderstaande argumenten. 

Slimmer.

De BMW Steptronic is, veel slimmer dan andere automaten, gekoppeld aan uw navigatiesysteem en diverse sensoren in uw auto. De transmissie weet zodoende of u een bocht neemt, een berg op- of afrijdt of de bebouwde kom nadert. Wie Steptronic rijdt zal bevestigen: deze automaat lijkt situaties te kunnen voorspellen.

Sportiever.

Veel automaten hebben een sportstand. Vaak zult u het verschil nauwelijks merken. Maar wie de BMW Steptronic op de SPORT-stand zet, voelt wat sportief rijden met een automaat écht betekent. Geen andere automaat is zo supersnel en zo alert afgesteld. Geniet ervan, al is het maar af en toe.

Efficiënter.

De volmaakte afstemming tussen rijomstandigheden, toerental en de gekozen versnelling maakt uw BMW met Steptronic automaat bijzonder zuinig in gebruik. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot verlaagd en dat is weer gunstig voor de BPM in de aanschafprijs. De Steptronic is daardoor op vele manier een efficiënte keuze. Zeker nu, want u krijgt hem tijdelijk zonder meerprijs.

Dit aanbod is geldig tot 31 maart 2018.


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.