BMW 330e eDrive Edition

DE BMW 330e eDRIVE EDITION.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

DE BMW 330e eDRIVE EDITION.NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

UW PRIJSVOORDEEL: € 7.129,-

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 330e is op álle fronten verbeterd. Hij rijdt beter, stuurt scherper, is lichter en slimmer dan ooit.

Het Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. Zoals Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie eDrive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op voordeel dat oploopt tot € 7.129,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer.

Lees meer

HIGHLIGHTS.

5 highlights van de BMW 330e eDrive Edition.

Lokaal emissievrij rijden

LOKAAL EMISSIEVRIJ RIJDEN.

Dynamische rijprestaties

DYNAMISCHE RIJPRESTATIES.

Elektrisch verwarmde voorstoelen

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

Leder Dakota

LEDER VERNASCA.

Adaptieve LED koplampen

LED KOPLAMPEN.

Lokaal emissievrij rijden

LOKAAL EMISSIEVRIJ RIJDEN.

Dynamische rijprestaties

DYNAMISCHE RIJPRESTATIES.

Elektrisch verwarmde voorstoelen

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

Leder Dakota

LEDER VERNASCA.

Adaptieve LED koplampen

LED KOPLAMPEN.

INCLUSIEF HIGH EXECUTIVE.

  • 01 Leder Vernasca
  • 02 Alarmsysteem klasse 3
  • 03 Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • 04 LED mistlampen voor
  • 05 LED koplampen
  • 06 BMW Live Cockpit Professional
  • 07 BMW Connected Pack Professional

De BMW 330e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Wilt u meer weten? Bekijk onze brochure, blijf op de hoogte of vraag direct een proefrit aan.

Lees meer

DE NIEUWE BMW 330e

De efficiënte BMW eDrive

DE NIEUWE BMW 330e

De nieuwe BMW 330e wordt aangedreven door 292¹ pk puur rijplezier. De BMW Plug-in Hybride ontvouwt met zijn uiterst efficiënte combinatie van een elektromotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor een revolutionaire aandrijfkracht. Klaar om alles opnieuw te ontdekken. 135 kW (184 pk) aandrijving verbrandingsmotor + maximaal 83 kW (113 pk) elektrische aandrijving

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Intelligent energiemanagement

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

De BMW 330e eDrive Edition optimaliseert met intelligente energiemanagementsystemen het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW 530e eDrifve

BMW 530e eDRIVE EDITION.

De BMW 530e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe.
Ontdek het tijdelijk aanbod
BMW 225 xe eDrive Edition

BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
Ontdek het tijdelijk aanbod

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 29 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Dit aanbod is geldig tot 30 september 2020. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.