4% Bijtelling, 100% BMW

4% BIJTELLING, 100% BMW.

DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION IS SNEL LEVERBAAR.

4% BIJTELLING, 100% BMW.

DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION IS SNEL LEVERBAAR.

4% BIJTELLING, 100% BMW.DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION IS SNEL LEVERBAAR.

€ 58,- NETTO BIJTELLING PER MAAND VOOR NÓG MEER BMW.

NU SNEL LEVERBAAR MET DIT JAAR NOG 4% BIJTELLING.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als zakelijke rijder zoekt. Het complete Executive Edition pakket bevat vele opties die het verschil maken. Denk aan breedbeeld navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming en 20 inch lichtmetalen wielen.

Bovendien kunt u in de BMW i3 Executive Edition rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. De auto beschikt tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met energie. Extra goed nieuws. De BMW i3 Executive Edition is nu snel leverbaar.

Lees meer

VAKANTIEAUTO.

BMW 2 Serie vakantieauto

VAKANTIEAUTO.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met een BMW vakantieauto kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. Al onze vakantieauto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

ACTIERADIUS 310 KM*.

Actieradius 310 KM.

ACTIERADIUS 310 KM*.

De nieuwe BMW i3 gaat nu nog verder. Dankzij een nieuwe, krachtige accu bedraagt uw verhoogde actieradius 310* kilometer. De nieuwe accu voorziet de elektromotor ook van meer energie. En dat merkt u meteen. Want BMW zou BMW niet zijn als we geen manier hadden gevonden om deze energie direct om te zetten in meer rijplezier.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

De BMW concept iX3

DE BMW CONCEPT iX3.

Van concept naar realiteit. De volledig elektrisch aangedreven BMW iX3 is er al in 2020. Met een krachtige accu van meer dan 70kWh biedt de iX3 bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. De BMW iX3 kunt u nu al reserveren.
Reserveer en ontdek meer
PLUG-IN HYBRIDE

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met een aantrekkelijk lage CO2 uitstoot en de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive Pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.
Ontdek meer
BMW 318iA

BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.

Ontdek de rijk uitgeruste BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Dat is een hele mond vol. Maar dan krijgt u ook heel veel opties. Denk aan de automatische 8-traps Steptronic transmissie, breedbeeld navigatie en natuurlijk lederen bekleding met stoelverwarming. Met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand.
Ontdek meer
  • *Sinds september 2018 is in de EU de nieuwe WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) ingevoerd, een meer realistische testmethode voor het meten van verbruik, actieradius en CO2-uitstoot. Deze WLTP zal dan de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) vervangen. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn verbruik en CO2-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger en de actieradius lager dan die gemeten door de NEDC. Op dit moment worden de NEDC-waarden nog gecommuniceerd voor bestaande elektrische aangedreven voertuigen. Wat betreft nieuwe auto‘s die al zijn gemeten volgens de WLTP, zijn de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. De aanvullende details van de WLTP-waarden zijn vrijwillig tot het verplichte gebruik ervan, afhankelijk van de markt uiterlijk per 1 januari 2021. De getoonde range is gebaseerd op de Duitse specificaties. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De definitieve waarden volgen bij de officiële overgang in Nederland naar WLTP. De praktijk actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals extra-uitrustingen en accessoires, individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie). De dagelijkse praktijk actieradius van de BMW i3 bedraagt maximaal 260km.