NETTO BIJTELLING VANAF € 279,- PER MAAND.

LAGE NETTO BIJTELLING.

ONTDEK DE BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.

LAGE NETTO BIJTELLING.

ONTDEK DE BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.

LAGE NETTO BIJTELLING.ONTDEK DE BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.

ZAKENDOEN IS ELKAAR OOK WAT GUNNEN.

De BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Het is een hele mond vol. Maar u krijgt dan ook heel veel. Met standaard opties als een automatische 8-traps Steptronic transmissie, automatische airconditioning, Navigatie Professional, een digitaal instrumentenpaneel en natuurlijk lederen bekleding met stoelverwarming. Uw rijplezier wordt daarnaast extra versterkt door de sportieve M Sport Shadow uitvoering. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. De fiscale waarde is slechts € 39.990,- met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand*.

Lees meer

NETTO BIJTELLING VANAF €279,- PER MAAND*.

NETTO BIJTELLING VANAF € 279,- PER MAAND.

NETTO BIJTELLING VANAF €279,- PER MAAND*.

De BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease is bijzonder rijk uitgerust met opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Voor een lage netto bijtelling. Een win-win situatie noemen ze dat. Wacht niet langer. Boek vandaag nog een proefrit.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW i3 EXECUTIVE EDITION

BMW i3 EXECUTIVE EDITION.

De BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die de zakelijke rijder wil. U kunt rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. Ook op de levering hoeft u niet lang te wachten, die is ook snel. En voor de echt lange ritten heeft u met Add-on Mobility altijd de beschikking over een BMW naar keuze met brandstofmotor.
Ontdek meer
PLUG-IN HYBRIDE.

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive Pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.
Ontdek meer
BMW 3 SERIE - PRIVATE LEASE

BMW 3 SERIE - PRIVATE LEASE.

Zorgeloos rijplezier. Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie nu tijdelijk vanaf €699,- U bepaalt helemaal zelf in welke BMW 3 Serie u rijdt. Ook welke opties u graag wilt. verder hoeft u niets anders te doen dan tanken, rijden en genieten. Onderhoud, reparaties, banden, verzekeringen, wegenbelasting; het is allemaal geregeld.
Ontdek meer
  • * Maandbedrag op basis van belastingschijf: 38,10%