BMW Service

BMW SERVICE.

EXPERTS IN GEWELDIG.

BMW maakt rijden geweldig. Dat doen we door kwalitatief hoogwaardige auto’s te maken. Met altijd de nieuwste technologie. Alles daaromheen moet ook kloppen. Vanaf het allereerste contact met de dealer en ver daarna. Alleen geweldig is goed genoeg. Maar wat maakt BMW Service, uitstekende service? Wat maakt onze mensen ‘Experts in geweldig'?

Lees meer
BMW SERVICE.EXPERTS IN GEWELDIG.

1. MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

BMW Service

Bij BMW staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom helpen wij onze klanten altijd op een hele persoonlijke manier. Bij uw dealer, zowel in de werkplaats als in de showroom. Dagelijks staan er ruim 2.000 BMW medewerkers klaar om u te helpen. En dankzij regelmatige trainingen blijven onze mensen altijd up-to-date. Want zoals u weet; BMW staat nooit stil.

2. AANDACHT MAAKT GEWELDIG

BMW Service

Bijzondere aandacht en service. U mag het verwachten van een merk als BMW. Zo kunt u bijvoorbeeld na enige tijd een tweede aflevermoment inplannen om aanvullende vragen over uw BMW te stellen. Bij uw BMW dealer staat hiervoor een BMW Product Genius voor u klaar die ervoor zorgt dat u uw nieuwe BMW nog beter leert kennen. Wat weer bijdraagt aan meer rijplezier.

“ALLE VRAGEN WORDEN DUIDELIJK UITGELEGD EN ALLE ONZEKERHEDEN WORDEN WEGGENOMEN.”

3. WIJ ZIJN DUIDELIJK. ALTIJD

BMW Service

Op een BMW kunt u vertrouwen. En wij vinden het ontzettend belangrijk dat dit ook geldt voor onze service. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Zo zijn facturen helder geformuleerd en gespecificeerd. En u kunt eenvoudig een afspraak maken met de afspraakplanner op de website. En natuurlijk gewoon door ons te bellen. Onze klantenservice staat zeven dagen per week voor u klaar. 

“GEEN VAAG GEDOE, MAAR HELDERE AFSPRAKEN ZONDER VERRASSINGEN ACHTERAF.” 

4. KWALITEIT EN NIETS MINDER

BMW Service

Bij uw BMW dealer is uw auto in de beste handen, bij ervaren, uitstekend opgeleide BMW-experts. U kunt altijd rekenen op geweldige service en onderhoud. En op de kwaliteit van originele BMW-onderdelen. Uw BMW mag dan wel een nummer hebben. Zo zullen wij hem nooit behandelen.

“GEWELDIGE WERKPLAATS, KEURIG GEHOLPEN, MIJN AUTO RIJDT WEER BUITENGEWOON. ZEKER 5 STERREN WAARD.”

5. U ZIT NÓÓIT ZONDER BMW

BMW Service

Stilstaan is geen optie. Mocht uw BMW naar de garage moeten, dan kunt u gebruik maken van gelijkwaardig vervangend vervoer. Uiteraard een BMW. Ook beschikken we over een haal- en brengservice.

“MIJN AUTO MOEST IK ACHTERLATEN. MAAR DANKZIJ BMW KWAM IK TOCH OP TIJD VOOR EEN NOGAL BELANGRIJKE MEETING.”

BMW IN HET NIEUWS.

BMW Service

DE TOP. OOK ALS HET OM SERVICE GAAT.

BMW behoort tot de 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. Met de hoogste notering onder de automerken en plek #37 in de totale lijst. Dat komt door onze grote en brede range aan modellen. Maar vooral aan ons uitgebreide dealernetwerk en de persoonlijke service.
BMW Service

EENMAAL BMW, ALTIJD BMW.

Zowel een onderzoek van Automotive Management als Het Nationaal Zakenauto Onderzoek laten zien dat driekwart van alle BMW-rijders opnieuw voor BMW kiest. Een zeer hoog percentage. Onze Service wordt daarbij erg goed bevonden.
BMW Service

Meer weten over BMW

Regelmatig worden er nieuwsitems gepubliceerd. Hier vindt u altijd de meest recente berichten.

52 BMW DEALERS. ALTIJD DICHTBIJ.

52 BMW DEALERS.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Allemaal investeren zij continu in hun showroom, apparatuur, werkplaatsen en in het trainen van medewerkers. 

52 BMW DEALERS. ALTIJD DICHTBIJ.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Allemaal investeren zij continu in hun showroom, apparatuur, werkplaatsen en in het trainen van medewerkers.

Lees meer
bmw service

MT500: BMW BESTE REPUTATIE.

BMW nummer 1 in Automotive

"MENSEN MAKEN HET VERSCHIL"

Met een nummer 1 notering binnen de Autobranche en een 8e positie overal behoort BMW Nederland tot de top bedrijven als het om een goede reputatie gaat. Dat hebben we te danken aan onze grote en brede range aan modellen die rijden geweldig maken. Maar ook aan ons uitgebreide dealernetwerk en de persoonlijke service. Iets waar wij de komende jaren nóg meer aandacht aan zullen besteden. Lees het interview met de managing director van BMW Nederland, Stefanie Wurst en ontdek hoe we dat doen.

KUNNEN WE U VERDER HELPEN.

BMW Service

MEER BMW SERVICE.

Geniet van zorgeloze mobiliteit met de eersteklas BMW aanbiedingen voor service en onderhoud van uw auto voor altijd faire en transparante prijzen. De voordelen voor u zijn onmiskenbaar: hoogste kwaliteitsstandaards en uitgebreide expertise van onze BMW monteurs, die met innovatieve werkplaatstechnologieën en Originele BMW onderdelen ervoor zorgen dat uw BMW in topconditie blijft.
Ontdek meer
BMW shop

ORIGINELE ACCESSOIRES.

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Bekijk het volledige aanbod en bestel gemakkelijk online via de BMW Webshop.
Naar de webshop
BMW service

WERKEN BIJ BMW.

Bij BMW draait alles om passie. Passie voor wat we doen, vakmanschap en plezier in ons werk. Dagelijks zijn wij bezig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lijkt het u leuk om hier onderdeel van uit te maken? We hebben diverse functies beschikbaar in ons dealernetwerk, onder andere in de werkplaats, in de verkoop of op kantoor. Ontdek meer over de mogelijkheden.
Ontdek meer