BMW 3 serie executive edition

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 3.072,-

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 3.072,-

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 3.072,-

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is op álle fronten verbeterd. Het Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. De belangrijkste. Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van maar liefst € 3.072,-

 

 

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

VANAF € 995,-

  • 01 Alarmsysteem klasse 3
  • 02 LED mistlampen voor
  • 03 Vergrote brandstoftank
  • 04 BMW Live Cockpit Professional
  • 05 BMW Connected Pack Professional

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 2 Serie Active en Gran Tourer Excecutive Editions

MEER BMW 3 SERIE.

MEER BMW 3 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer