BMW 3 serie executive edition

BMW 4 SERIE COUPÉ EN CABRIO.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

BMW 4 SERIE COUPÉ EN CABRIO.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

BMW 4 SERIE COUPÉ EN CABRIO.ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

De BMW 4 Serie Coupé en Cabrio zijn gebouwd om indruk te maken. Dynamisch en Atletisch. En met de Executive Editions kunt u daar talloze extra opties bij optellen. Zoals Navigatiesysteem Professional. Het verschil tussen de weg zoeken in 2D. En de weg vinden in 3D weergave op een breedbeeld display.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 4 Series tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.336,-

 

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

VANAF € 995,-

  • 01 Alarmsysteem klasse 3
  • 02 Uitbreiding instrumentencluster
  • 03 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Business)

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 4 Serie Excecutive Editions

MEER BMW 4 SERIE.

MEER BMW 4 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer