BMW 4 serie executive editions

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

TOT € 3.121,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.TOT € 3.121,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW 4 Serie Gran Coupe staat voor elegantie. Met de Executive Editions voegen wij daar gemak, comfort en extra beleving aan toe. Want de Executive Editions pakketten zitten vol opties die het verschil maken. Zoals Breedbeeld Navigatie. Met online kaart updates en 3D weergave. En wat dacht u van Dakota lederen bekleding en voorstoelen die elektrisch verwarmd zijn?

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 4 Serie Gran Coupe tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel dat oploopt tot € 3.121,-

Lees meer

ELEGANTIE + HIGH EXECUTIVE.

De BMW 4 Serie Gran Coupé is zoals gezegd elegant. Kiest u voor de High Executive uitvoering, dan krijgt u er enkele hele comfortabele opties bij. Zoals Dakota lederen bekleding. Elektrisch verwarmde voorstoelen. En Park Distance Control voor- én achter. Zodat u altijd uiterst elegant in- en uitparkeert.

Bekijk hieronder alle opties uit het Executive en High Executive pakket.

Lees meer

EXECUTIVE EDITION. v.a. € 995,- / € 0,-*

 • 01 Alarmsysteem klasse 3
 • 02 Uitbreiding instrumentencluster
 • 03 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Navigatiesysteem Business)

HIGH EXECUTIVE. + € 1.495,-

 • 01 Alarmsysteem klasse 3
 • 02 Uitbreiding instrumentencluster
 • 03 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Navigatiesysteem Business)
 • 04 Leder Dakota
 • 05 Elektrisch verwarmde voorstoelen
 • 06 Park Distance Control voor/achter
 • 07 Real Time Traffic Information

*CORPORATE EXECUTIVE.

Corporate executive edition

*CORPORATE EXECUTIVE.

MET NOG MEER VOORDEEL.

Kiest u voor een van onderstaande motoriseringen dan bieden we u de Executive Edition voor € 0,-. U voordeel loopt dan nog hoger op. Uiteraard kunt u ook upgraden naar een High Executive. Wilt u deze Corporate Executive Edition nog verder verfraaien met een sportieve uitstraling dan kunt u voor slecht € 995,- de Model Sport Line toevoegen. 

 

- BMW 420i Gran Coupé
- BMW 418d Gran Coupé
- BMW 420d Gran Coupé

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 4 Serie Gran Coupé Executive Editions

MEER BMW 4 SERIE.

MEER BMW 4 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot 30 september 2020.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Gran Coupé varieert tussen de 4,5 en 8,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 143 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.