BMW 4 serie executive edition

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.336,-

De BMW 4 Serie Gran Coupé staat voor elegantie. Meer stijl, meer ruimte en meer dynamiek. En als Executive Edition ook meer opties. Zoals Navigatie Professional. Een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. Wat wilt u nog meer.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 4 Serie Gran Coupé tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.336,-

 

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

VANAF € 995,-

  • 01 Alarmsysteem klasse 3
  • 02 Uitbreiding instrumentencluster
  • 03 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Business)

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 4 Serie Excecutive Editions

MEER BMW 4 SERIE.

MEER BMW 4 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer