BMW Executive editions

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING.

TOT € 4.856,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING. TOT € 4.856,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

Als zakenauto van het jaar 2019, zou u zeggen dat de BMW 5 Serie al behoorlijk ‘executive’ is. En dat klopt. Maar de Executive Editions voegen daar toch een hele wereld aan comfort, gemak en beleving aan toe.

 

Want de Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Zoals Breedbeeld Navigatie, Dakota lederen bekleding, elektrisch verwarmde voorstoelen en Adaptieve LED koplampen met Iconic Light Design.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 5 Serie Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 4,856,-.

Lees meer

HIGH EXECUTIVE: HET IS U GEGUND.

Luxe kan altijd luxer. En comfort kan altijd comfortabeler. Kiest u voor een BMW 5 Serie High Executive Edition, dan krijgt u alle opties uit het Executive pakket plus Dakota lederen bekleding, elektrisch verwarmde voorstoelen, comfortstoelen voor en Adaptieve LED koplampen. Het is u gegund. Al helemaal met een prijsvoordeel van € 4.849,-

Bekijk hieronder alle opties uit het Executive en High Executive pakket.

Lees meer

EXECUTIVE EDITION. v.a. € 495,- / € 0,-*

  • 01 BMW Live Cockpit Professional
  • 02 BMW Connected Pack Professional

HIGH EXECUTIVE. + € 2.495,-

  • 01 Leder Dakota
  • 02 Comfortstoelen voor
  • 03 Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • 04 Adaptieve LED koplampen met Iconic Light Design
  • 05 BMW Live Cockpit Professional

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. De opties, van praktisch tot technisch hoogstaand, zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier.
Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 5 Serie Executive Editions

MEER BMW 5 SERIE.

MEER BMW 5 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot Dit aanbod is geldig tot 30 juni 2020. De Executive Editions zijn niet leverbaar op de BMW 530e Sedan, voor dit model kunt u profiteren van extra luxe en rijkuitgeruste eDrive Edition.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 31 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 5,1 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 133 en 195 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.