BMW 5 Serie Executive Edition

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING.

TOT € 5.016,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING.

TOT € 5.016,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING. TOT € 5.016,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

Als zakenauto van het jaar 2019, zou u zeggen dat de BMW 5 Serie al behoorlijk ‘executive’ is. En dat klopt. Maar de Executive Editions voegen daar toch een hele wereld aan comfort, gemak en beleving aan toe.
Want de Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Zoals Breedbeeld Navigatie, Dakota lederen bekleding, elektrisch verwarmde voorstoelen en Adaptieve LED koplampen met Iconic Light Design. Dat klinkt heel fancy. Maar het is heel veilig.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 5 Serie Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 5.016,-

Lees meer

HIGH EXECUTIVE: HET IS U GEGUND.

Luxe kan altijd luxer. En comfort kan altijd comfortabeler. Kiest u voor een BMW 5 Serie High Executive Edition, dan krijgt u alle opties uit het Executive pakket plus Dakota lederen bekleding, elektrisch verwarmde voorstoelen, comfortstoelen voor en Adaptieve LED koplampen. Het is u gegund. Al helemaal met een prijsvoordeel van € 5.016,-

Bekijk hieronder alle opties uit het Executive en High Executive pakket.

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

vanaf € 495,-

  • 01 Multifunctioneel instrumentenpaneel
  • 02 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Navigatiesysteem Business)

HIGH EXECUTIVE.

+ € 2.495,-

  • 01 Multifunctioneel instrumentenpaneel
  • 02 Navigatiesysteem Professional (in plaats van Navigatiesysteem Business)
  • 03 Leder Dakota
  • 04 Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • 05 Comfortstoelen voor
  • 06 Real Time Traffic Information
  • 07 Adaptieve LED koplampen met Iconic Light Design

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. De opties, van praktisch tot technisch hoogstaand, zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier.
Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 5 Serie Executive Editions

MEER BMW 5 SERIE.

MEER BMW 5 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019. De Executive Editions zijn niet leverbaar op de BMW 530e Sedan, voor dit model kunt u profiteren van extra luxe en rijkuitgeruste eDrive Edition.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer