BMW 5 serie executive edition

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 722,-

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 722,-

BMW 5 SERIE SEDAN EN TOURING. ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 722,-

Als zakenauto van het jaar 2019, zou u zeggen dat de BMW 5 Serie al behoorlijk ‘executive’ is. En dat klopt. Maar een upgrade naar Navigatie Professional en een Digitaal instrumentenpaneel is nu net dat verschil tussen Executive en High Executive. Dus u mag kiezen. Welke titel wordt het?

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 5 Serie Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 722,-

 

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

VANAF € 495,-

  • 01 Navigatiesysteem Professional
  • 02 Multifunctioneel instrumentenpaneel

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 5 Serie Excecutive Editions

MEER BMW 5 SERIE.

MEER BMW 5 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019. De Executive Editions zijn niet leverbaar op de BMW 530e Sedan, voor dit model kunt u profiteren van extra luxe en rijkuitgeruste eDrive Edition.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer