BMW Executive editions

BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

TOT € 2.874,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.TOT € 2.874,- VOORDEEL OP DE EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt u maximaal rijcomfort. Maar comfort kan altijd comfortabler. En dat is precies wat u krijgt met de Executive Editions. Denk aan extra opties als comfortstoelen voor, ambiance verlichting en adaptieve LED koplampen. Met onze complimenten.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 6 Serie GT Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.874,- euro.

Lees meer

HIGH EXECUTIVE: HET IS U GEGUND.

Kiest u voor een BMW 6 Serie High Executive Edition, dan krijgt u alle opties uit het Executive pakket plus Comfortstoelen voor en Ambiance verlichting. Uiterst sfeervol. Met uiterst veel voordeel. € 2.874,-

Bekijk hieronder alle opties uit het Executive en High Executive pakket.

Lees meer

EXECUTIVE EDITION. tijdelijk € 0,-

  • 01 Multifunctioneel instrumentenpaneel

HIGH EXECUTIVE. + € 1.995,-

  • 01 Comfortstoelen voor
  • 02 Ambiance verlichting
  • 03 Adaptieve LED koplampen met Iconic Light Design
  • 04 BMW Live Cockpit Professional
  • 05 BMW Connected Pack Professional

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW 6 Serie Executive Editions

MEER BMW 6 SERIE.

MEER BMW 6 SERIE.

Dit aanbod is geldig tot 30 september 2020.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 5,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 141 en 201 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.