BMW X4 executive edition

DE BMW X4.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.666,-

DE BMW X4.

ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.666,-

DE BMW X4.ONTDEK DE EXECUTIVE EDITIONS. UW VOORDEEL € 2.666,-

De nieuwe BMW X4 krijgt geen genoeg van uitdagingen. En met de Executive Edition beschikt u over een pakket vol opties die het verschil maken. Zoals Navigatie Professional. Het verschil tussen de weg vinden en hem ervaren. Dankzij een breder display, 3D kaarten en online updates.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW X4 Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.666,-

 

Lees meer

EXECUTIVE EDITION.

VANAF € 995,-

  • 01 Alarmsysteem klasse 3
  • 02 LED mistlampen
  • 03 CD-speler met frontloader
  • 04 Navigatiesysteem Professional
  • 05 Multifunctioneel instrumentenpaneel

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. Terwijl u minder betaalt. Configureer vandaag nog of boek direct uw proefrit. Ervaar het verschil.

Lees meer
BMW X4 Excecutive Editions

MEER BMW X SERIE.

MEER BMW X SERIE.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer