BMW maakt leasen i-Ready

BMW MAAKT LEASEN i-READY.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH ZODRA U ER KLAAR VOOR BENT.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Lees meer
BMW MAAKT LEASEN i-READY.VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH ZODRA U ER KLAAR VOOR BENT.

VOORDELEN i-READY

 • 01 Keuze uit alle BMW modellen
 • 02 Aantrekkelijk leasetarief
 • 03 Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
 • 04 BMW i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand
 • 05 Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

WANNEER U ER KLAAR VOOR BENT.

BMW i-Ready: tussentijds overstappen

NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE.

Kies nu de BMW die u altijd al wilde rijden - elektrisch, benzine, diesel of PHEV - en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u vrij overstappen.
BMW i-Ready: de toekomst is elektrisch

OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. Kies bijvoorbeeld voor de BMW i3, i4, iX3 of een van onze plug-in hybride modellen. Als u overstapt ontvangt u een nieuw leasecontract en leasetarief.
BMW i-Ready: what's next?

DE TOEKOMST BIEDT MEER.

BMW introduceert in de komende jaren nóg meer elektrische modellen. Volgend jaar komt de nieuwe BMW iX3. Een geweldige elektrische SUV. Ook in aantocht is de adembenemende BMW i4 en ruimtelijke BMW iNext.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

De i-Ready optie is beschikbaar met BMW Private en Operational Lease.

i-Ready Private Lease

KIES PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. En u bepaalt zelf het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de i-Ready optie aanvinkt, kunt u bij een contract van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet-lease rijder.
Nu berekenen
i-Ready Operational Lease

KIES OPERATIONAL LEASE.

Zakelijk rijden op zijn best. Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Vergeet niet om de iReady optie aan te vinken.
Nu berekenen

NU ÉN STRAKS EEN BIJZONDERE AUTO.

Stapt u binnenkort graag in de nieuwe elektrische BMW i4 of de BMW iX3? Speciaal voor zakelijke rijders hebben we een extra aantrekkelijk aanbod.

Lees meer
 • Rijd nu een BMW 440i Gran Coupé. En straks een BMW i4 voor € 999,- per maand*.
  BMW i4
  • U rijdt 24 maanden een BMW 440i Gran Coupé
  • Hierna stapt u boetevrij over naar de elektrische BMW i4 tegen hetzelfde maandbedrag

   

  *Indicatief tarief op basis van Full Operational Lease per maand op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar.

 • Rijd nu een BMW X3 xDrive 30e eDrive Edition. En straks een BMW iX3 voor € 999,- per maand*.
  BMW X3 xDrive 30e eDrive Edition
  • U rijdt 24 maanden een Plug-in Hybride BMW X3 in de luxe eDrive Edition uitvoering
  • Hierna stapt u boetevrij over naar de elektrische BMW iX3 tegen hetzelfde maandbedrag

   

  *Indicatief tarief op basis van Full Operational Lease per maand op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar.

VEELGESTELDE VRAGEN.

 • Is er een uitlegvideo van BMW i-Ready beschikbaar?

  U kunt onderstaande video bekijken waarin u een volledige uitleg krijgt van BMW i-Ready.

 • Krijg ik met de BMW i-Ready optie voorrang op het bestellen van een geëlektrificeerde BMW?

  Indien u de BMW i-Ready optie heeft gekozen krijgt u voorrang bij het bestellen van een nieuwe geëlektrificeerde BMW. Wij zullen u vooraf informeren zodra de nieuwe modellen bestelbaar zijn. Op deze manier bent u tijdig op de hoogte en kunt u uw keuze maken.

 • Is het mogelijk om de BMW i-Ready optie toe te voegen aan mijn bestaande leasecontract?

  De BMW i-Ready optie kan niet aan bestaande contracten worden toegevoegd. U kunt de BMW i-Ready optie alleen toevoegen bij het afsluiten van een nieuwe leaseovereenkomst via BMW Financial Services.

 • Kan ik zowel privé als zakelijk gebruik maken van de BMW i-Ready optie?

  De BMW i-Ready optie is toe te voegen aan zowel een nieuwe Private Lease en Operational Lease overeenkomst.

 • Zijn er kosten verbonden aan de BMW i-Ready optie?

  U betaalt € 10,- per maand incl. btw bij een nieuwe Private Lease overeenkomst en € 10,- per maand excl. btw bij een nieuwe Operational Lease overeenkomst. Daarnaast betaalt u de reguliere kosten van de leaseovereenkomst, waarbij uitgegaan wordt van het gunstige leasetarief o.b.v. een looptijd van 48 maanden. Ook als u besluit tussen 24-48 maanden over te stappen. Langere looptijden zijn niet mogelijk.

 • Hoe lang betaal ik voor de BMW i-Ready optie?

  Bij aanvang van een nieuwe Operational Lease of Private Lease overeenkomst voor een (deels) elektrische BMW eindigt de BMW i-Ready optie.

 • Uit welke BMW modellen heb ik nu de keuze?

  U kunt nu iedere nieuwe BMW kiezen. Er zijn hierbij geen modellen of brandstofsoorten uitgesloten. Het aanbod geldt niet voor BMW motorfietsen.

 • Naar welke BMW modellen kan ik overstappen?

  U kunt kiezen uit iedere volledig elektrische of deels elektrische (Plug-in Hybride) BMW (alleen nieuwe auto's).

 • Kan ik ook gebruik maken van de BMW i-Ready optie bij een andere leasemaatschappij?

  Nee, de BMW i-Ready optie is exclusief verkrijgbaar op leasecontracten afgesloten bij BMW Financial Services.

 • Moet ik een boete betalen wanneer ik tijdens de looptijd overstap naar een (deels) elektrische BMW?

  Indien de BMW i-Ready optie onderdeel is van uw leaseovereenkomst, dan betaalt u geen boete als u na minimaal 24 maanden overstapt naar een (deels) elektrische BMW. Als er niet voldaan is aan de voorwaarden zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

 • Wanneer kan ik overstappen?

  U kunt na minimaal 24 maanden op ieder gewenst moment tijdens de looptijd van uw leasecontract overstappen. Indien u eerder dan 24 maanden voortijdig wenst te beëindigen, zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

 • Krijg ik de kosten voor de BMW i-Ready optie terug als ik besluit niet over te stappen?

  Er vindt geen restitutie van de meerprijs van € 10,- plaats als er geen gebruik van de optie wordt gemaakt.

 • Blijft het leasetarief gelijk voor mijn volgende (deels) elektrische BMW?

  Wanneer u overstapt naar een (deels) elektrische BMW start een nieuw leasecontract. De maandtermijn voor uw nieuwe contract wordt op basis van de door uw gekozen BMW opnieuw bepaald. De nieuwe Private Lease of Operational Lease overeenkomst dient een minimale looptijd van 24 maanden te hebben en dient te worden ondergebracht bij BMW Financial Services.

 • Kan ik met de BMW i-Ready optie ook overstappen van een zakelijk naar een privé contract of andersom?

  Ja, dat is mogelijk. Zolang u maar overstapt naar een nieuwe volledig elektrische of deels elektrische (Plug-in Hybride) BMW met een leasecontract van BMW Financial Services.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW i-Ready: de BMW iX3

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

BMW plug-in hybride biedt het beste van twee werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. Er is een plug-in hybride voor de BMW 2, 3, 5 en 7 Serie. En de BMW X1, X2, X3 en X5.
Ontdek meer
BMW i-Ready: De BMW iX3

DE BMW iX3.

De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijden in. Ontdek de eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle. Met een actieradius van tot wel 460 km* en een stroomverbruik van 18,5kWh/100 km* zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven.
Ontdek meer
BMW i-Ready: BMW iNEXT

BMW iNEXT.

Volledig elektrisch, in hoge mate autonoom en volledig verbonden. De BMW Vision iNEXT is meer dan alleen een visie. BMW designers vanuit de hele wereld hebben zich laten inspireren door hun persoonlijke favoriete plaatsen en met de BMW Vision iNEXT een bijzondere leefruimte gecreëerd. Van visionaire technologieën tot ongeëvenaard comfort en exclusief design – ervaar de nieuwe definitie van mobiliteit.
Ontdek meer
 • Dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2020. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. 

  Bekijk hier de actievoorwaarden