TIJDELIJK AANBOD BMW 1 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 1 Serie. Bekijk de verschillende aanbiedingen hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
BMW 1 Serie Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 425,-. [1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 425,- per maand.[1] Vraag nu een offerte op maat aan bij uw BMW dealer.
BMW 1 Serie M Sport en Sport Line Edition.

BMW 1 SERIE M SPORT EN SPORT LINE EDITION.

De BMW 1 serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En met de introductie van de M Sport en Sport Line Edition, geven we de BMW 1 een fraai, sportief uiterlijk.

MEER BMW 1 SERIE INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Lees meer