TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE ACTIVE EN GRAN TOURER.

BMW maakt rijden geweldig. U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Active en Gran Tourer. Bekijk de verschillende aanbiedingen hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
BMW Executive Editions BMW 2 serie Gran Tourer en Active Tourer

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 2 Serie Gran Tourer of Active Tourer Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
BMW 225XE eDrive Edition

DE BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
BMW 2 Serie Private Lease

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE VANAF € 419,- PER MAAND.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 419,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.

MEER BMW 2 SERIE INFORMATIE.

[1] Getoonde Private Lease tarieven zijn op basis van een BMW Private Lease contract, inclusief BTW bij 48 maanden en 10.000 km per jaar. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 29 juni 2019 of zolang de voorraad strekt.

Lees meer