• Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

BMW maakt rijden geweldig. U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X1. Bekijk de verschillende aanbiedingen hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
BMW X1 Private Lease

DE BMW X1 TIJDELIJK VANAF € 599,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 599,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
De BMW X1 VDL Nedcar Edition

BMW X1 VDL NEDCAR EDITION.

Van Hollandse bodem en voor ieder terrein. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is een bijzondere auto. Rijk aan opties die rijden nóg geweldiger maken.
BMW Executive Editions BMW X1

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW X1 Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

MEER BMW X1 INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Lees meer