TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

BMW maakt rijden geweldig. U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X1. Bekijk de verschillende aanbiedingen hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
BMW Maximaal X

FINANCIERINGSVOORDEEL BMW X MODELLEN.

Als u uw nieuwe BMW X model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten.
BMW X1 Private Lease

BMW X1 PRIVATE LEASE VANAF € 599,- PER MAAND.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 599,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW Executive Editions BMW X1

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW X1 Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

MEER BMW X1 INFORMATIE.

[1] Getoonde Private Lease tarieven zijn op basis van een BMW Private Lease contract, inclusief BTW bij 48 maanden en 10.000 km per jaar. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 29 juni 2019 of zolang de voorraad strekt.

Lees meer