BMW 530e eDrive Edition

DE BMW 530e eDRIVE EDITION.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

DE BMW 530e eDRIVE EDITION.NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

UW PRIJSVOORDEEL: € 7.846,-

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 7.846,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer.

Lees meer

HIGHLIGHTS.

5 highlights van de BMW 530e eDrive Edition.

Lokaal emissievrij rijden

LOKAAL EMISSIEVRIJ RIJDEN.

Dynamische rijprestaties

DYNAMISCHE RIJPRESTATIES.

Elektrisch verwarmde voorstoelen

ELEKTRISCH VERWARMDE VOORSTOELEN.

Leder Dakota

LEDER DAKOTA.

Adaptieve LED koplampen

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN

Lokaal emissievrij rijden

LOKAAL EMISSIEVRIJ RIJDEN.

Dynamische rijprestaties

DYNAMISCHE RIJPRESTATIES.

Elektrisch verwarmde voorstoelen

ELEKTRISCH VERWARMDE VOORSTOELEN.

Leder Dakota

LEDER DAKOTA.

Adaptieve LED koplampen

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN

INCLUSIEF HIGH EXECUTIVE.

  • 01 Leder Dakota
  • 02 Comfortstoelen voor
  • 03 Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • 04 Adaptieve LED koplampen
  • 05 BMW Live Cockpit Professional

De BMW 530e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Wilt u meer weten? Bekijk onze brochure, blijf op de hoogte of vraag direct een proefrit aan.

Lees meer

LOKAAL EMMISIEVRIJ RIJDEN.

De efficiënte BMW eDrive

LOKAAL EMMISIEVRIJ RIJDEN.

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte BMW eDrive. Daarmee wordt puur elektrisch rijden mogelijk op korte ritten. En dynamische rijprestaties voor lange ritten. En kiest u nú voor een BMW 530e eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.

SLIM OPLADEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Intelligent energiemanagement

SLIM OPLADEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

De BMW 530e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW 330e eDrive Edition

BMW 3 SERIE eDRIVE EDITION.

Luxe kan altijd luxer. En comfort kan altijd comfortabeler. Kiest u voor een BMW 330 eDrive Edition, dan krijgt u alle opties uit het High Executive pakket inclusief. Zoals LED koplampen, Vernasca lederen en elektrisch verwarmde stoelen.
Ontdek het tijdelijk aanbod
BMW 225 xe eDrive Edition

BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
Ontdek het tijdelijk aanbod

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Gemiddeld verbruik van 2,1 tot 2,2 liter/100 km (45,5 tot 47,6 km/liter), met een CO2- emissie van 47 tot 49 g/km.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Dit aanbod is geldig tot 30 september 2020. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.