BMW i3 Executive Edition

DE BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

8% BIJTELLING, 100% BMW.

DE BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.8% BIJTELLING, 100% BMW.

DE BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

Met tot € 7.463,- voordeel en met 8% bijtelling.

Wie zijn instinct volgt, kiest voor de BMW i3 Corporate Executive (een Executive Edition voor €0,-). Want de nieuwe generatie BMW i3 en i3s is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En daarmee meer BMW dan ooit. Zo is de BMW i3 thuis in slechts 3 uur voor 80% vol op te laden. Wilde u ooit een BMW? Dan moet u nu in actie komen. De BMW i3 Corporate Executive is snel leverbaar.

De Corporate Executive is speciaal voor u samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het bijtellingsvoordeel van 8%. Tegelijkertijd voldoet de BMW i3 Corporate Executive aan alle behoeftes van de zakelijke rijder op het gebied van comfort en connectiviteit. Kiest u nu voor een BMW i3 of BMW i3s, dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 7.463,-.

Lees meer

NU € 4.000,- SUBSIDIE OP DE BMW i3.

BMW Subsidie

Subsidie elektrische auto’s

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt nu € 4.000,- subsidie bij voor elektrische auto’s tot € 45.000,-. Koopt u dus nu een BMW i3 – bijvoorbeeld een Corporate Executive van € 42.411,- dan ontvangt u van de overheid € 4.000,-terug. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed, maar wanneer u dit jaar een nieuwe BMW i3 koopt of least, wordt uw subsidie aanvraag doorgeschoven en in 2021 uitbetaald. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.
Private Lease

Private Lease

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 normaal vanaf € 509,- per maand*. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar steltvoor elektrische voertuigen kunt u dit bedrag met € 83,-** per maand verlagen. Een nieuwe BMW i3 kost u na aftrek van de subsidie slechts € 426,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij. Bereken uw Private Lease tarief in onze calculator. De subsidie is in de calculator nog niet verrekend.
Vraag een offerte aan
Private Finance

Private Finance

Als u een BMW i3 financiert met BMW Private Finance ontvangt u eenmalig € 4.000,-** subsidie van de Rijksoverheid. Hiermee kunt u het te betalen maandbedrag verlagen. Als u de subsidie bijvoorbeeld als extra aanbetaling gebruikt, dan loopt uw voordeel op tot € 92,- door het bijkomende rentevoordeel. In plaats van € 432,-*** betaalt u slechts € 340,- per maand. Een andere looptijd kiezen is ook mogelijk. Bereken uw maandbedrag in onze calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw BMW dealer.
Bereken uw maandbedrag

HIGHLIGHTS.

De BMW i3 Executive Edition highlights.

Kiest u voor een BMW i3 of i3s Corporate Executive dan bieden we u de Executive Edition voor € 0,-
BMW i3, Navigatiesysteem Professional

Navigatiesysteem Professional

BMW i3, Stoelverwarming.

Stoelverwarming.

8% bijtelling

20 inch i Light wielen

BMW i3, 20 inch i Light wielen

8% bijtelling

BMW i3, Navigatiesysteem Professional

Navigatiesysteem Professional

BMW i3, Stoelverwarming.

Stoelverwarming.

8% bijtelling

20 inch i Light wielen

BMW i3, 20 inch i Light wielen

8% bijtelling

EXECUTIVE PAKKET.

 • 01 Multifunctioneel stuurwiel
 • 02 Navigatie Professional
 • 03 20 inch i Light wielen dubbelspaak (alleen voor i3)
 • 04 Cruise control
 • 05 Regen- en lichtsensor
 • 06 Automatische airconditioning 1-zone
 • 07 Achteruitrijcamera
 • 08 Park Distance Control voor/achter
 • 09 DAB-tuner
 • 10 Park Assistant (m.u.v. BMW i3s)
 • 11 Real Time Traffic Information
 • 12 Warmtepomp
 • 13 Stoelverwarming incl. accuverwarming
 • 14 Alarmsysteem klasse 3
 • 15 Velours vloermatten
 • 16 Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegel (alleen bestuurderskant)
 • 17 Bekerhouders
 • 18 Armsteun voor, verschuifbaar
 • 19 Opbergpakket

DE DUURZAAMSTE.

DE DUURZAAMSTE.

DE DUURZAAMSTE.

De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. Vanaf de eerste schets gericht op duurzaamheid. Gebouwd in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld, die draait op eigen windenergie. Gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. Met in de genen 100% rijplezier. De BMW i3 is een geweldig duurzaam verhaal om in te rijden.

ERVAAR HET VERSCHIL.

De BMW i3 en BMW i3s Corporate Executive zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. De BMW i3 en i3s zijn nu bestelbaar snel leverbaar.

 

Ervaar elektrisch rijden volgens BMW tijdens een vrijblijvende proefrit.

Lees meer

NETTO BIJTELLING VANAF €104,- PER MAAND.

NETTO BIJTELLING VANAF €104,- PER MAAND.

NETTO BIJTELLING VANAF €104,- PER MAAND.

Wilt u uw leaseauto voordelig privé blijven gebruiken? Dan is een volledig elektrische auto nog de enige optie. Met slechts 8% bijtelling is de BMW i3 de voordeligste optie in het luxe segment. Met een netto bijtelling vanaf € 104,- is premium elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

VAKANTIEAUTO.

BMW 2 Serie vakantieauto

VAKANTIEAUTO.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

DE BMW i WALLBOX.

DE BMW i WALLBOX

DE BMW i WALLBOX.

Thuis kan de BMW i3 Executive Edition worden opgeladen met een eigen BMW Wallbox.
 

REKENVOORBEELD. ***

REKENVOORBEELD.

REKENVOORBEELD. ***

Contante waarde (aanschafprijs): € 42.411,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 14.602,75 (25% + € 4.000,- subsidie)
Totale kredietbedrag: € 27.808,25 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99%
Termijnbedrag: € 340,22
Totale door u te betalen bedrag: € 32.234,89
Vaste debetrente voet: 4,99%

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

**U dient de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) zelf aan te vragen bij de RVO. Het subsidiebedrag wordt rechtstreeks aan u betaald door de RVO. Voor de voorwaarden en procedure verwijzen we u graag naar de website van de overheid. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde maandbedragen. De subsidie geldt tot een maximale voertuigwaarde van € 45.000,-. Opties kunnen invloed hebben op de voertuigwaarde.

***Financieren nieuwe BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020.

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2020.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder.

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

Lees meer

Actievoorwaarden

Bekijk de prijslijst voor het aanbod of raadpleeg uw BMW dealer voor meer informatie.

 

Leverbaar zolang de voorraad strekt. Informeer bij uw BMW dealer naar de voorwaarden. Dit aanbod is geldig op de volledig elektrische BMW i3 en BMW i3s. Deze Special Edition is te bestellen tot 30 september 2020.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

 

Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Uw BMW Dealer geeft u graag bindende prijsinformatie. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde berekent u door de recyclingbijdrage.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,6 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.