50 Jaar BMW M Editions - M 50 Jaar

50 JAAR BMW M EDITIONS.

VIER MET ONS MEE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.VIER MET ONS MEE.

OVER 50 JAAR BMW M EDITIONS.

Vier met ons mee.

BMW M bestaat 50 jaar: een feest voor liefhebbers. Wij nodigen u uit dat met ons mee te vieren, met unieke jubileumitems die de kracht van het merk onderstrepen. Zo zijn bijna alle BMW modellen met een M Sportpakket leverbaar. Kiest u voor zo’n pakket, dan kiest u voor meer dan extra stijl. We bekronen uw auto nu namelijk met de jubileumbadge, waarmee uw model deel uit zal maken van de rijke geschiedenis van BMW M.

 

Naast de jubileumopties, zijn de modellen te verfijnen met de BMW M Performance Parts, die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter.

 

Raak ook gedreven door rijplezier en vier met ons mee. 

Lees meer

HIGHLIGHTS.

  • 01 M Sportstuurwiel
  • 02 Sportstoelen voor
  • 03 50 jaar M badge
  • 04 M Hoogglans Shadow Line
  • 05 M Aerodynamica pakket

50 JAAR BMW M EDITIONS HIGHLIGHTS.

Deze highlights vindt u terug op de 50 jaar BMW M Editions van geselecteerde BMW modellen.

M Sportstuurwiel BMW M Sport 50 Jaar Editions

M SPORTSTUURWIEL.

De belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat is waarschijnlijk het stuur. Dit leder beklede multifunctionele M sportstuur ligt perfect in de handen en zorgt voor een sportief en direct stuurgevoel.

BMW M Sport 50 Jaar Editions - Sportstoelen voor

SPORTSTOELEN VOOR.

Sportief rijden begint bij een fijne en goede zithouding. De wangen van de zitting en rugleuning van de sportstoelen zijn hoger, wat samen met de verstelbare bovenbeensteun zorgt voor uitstekende ergonomie en extra ondersteuning bij het vlottere bochtenwerk. De rugleuningbreedte van de bestuurdersstoel is ook (elektrisch) verstelbaar.

BMW M Sport 50 Jaar Editions - M Sport 50 jaar badge

50 JAAR M BADGE.

Het historische logo is speciaal ontwikkeld voor het 50 jarig bestaan van BMW M Sport.Het embleem toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. 

BMW M Sport 50 Jaar Editions - M Hoogglans Shadow Line

M HOOGGLANS SHADOW LINE.

Een fraaie afwerking die zorgt voor een sportiever karakter. Bij de M hoogglans Shadow Line zijn diverse exterieurdetails uitgevoerd in hoogglans zwart in plaats van chroom, zoals de zijruitomlijsting en -geleider, de bekleding van de B-stijlen alsmede de omlijsting, driehoek en voet van de buitenspiegels.

BMW M Sport 50 Jaar Editions - M Aerodynamicapakket

M AERODYNAMICA PAKKET.

Dynamische en sportieve uitstraling. Daar zorgt het M Aerodynamicapakket voor met de speciaal door BMW M ontworpen voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders. De componenten zijn uitgevoerd in carrosseriekleur met in de achterbumper een inzet in Black high-gloss. 

EXCLUSIEVE LAKKLEUREN.

50 Jaar BMW M Editions - BMW Individual

Vanaf maart 2022 zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Zo zijn er 50 iconische en historische kleuren beschikbaar, zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue.

De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de
50-jarige historie van BMW M. 

KIES UW 50 JAAR BMW M EDITION.

Een feest voor elk model. Vier met ons mee.

De 50 jaar BMW M Editions staan voor het sportkarakter van BMW, met een historisch tintje. Verrijk uw BMW met jubileumopties en M Performance parts voor het ultieme rijgenot en een sportieve uitstraling. Haal meer M uit uw BMW en ontdek welke 50 jaar BMW M Edition het best bij u past. 

Lees meer

BMW 1 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 1 Serie - 50 Jaar BMW M Editions - F40 - THE 1

Met het vernieuwde design laat de BMW 1 Serie nog meer karakter zien door het onderscheidende uiterlijk. Tel daar de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition bij op en u heeft een auto die indruk maakt en ongeëvenaarde rijprestaties biedt.

BMW 2 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 2 SERIE - 50 JAAR BMW M EDITIONS - THE 2 - F44

Met de introductie van de BMW 2 Serie Gran Coupé is er in de compacte premiumklasse een nieuwe autoriteit. Geen compromissen, wel prestatiegericht en esthetisch. En als u sportiviteit en comfort een nog grotere rol wilt geven, dan bieden de 50 jaar BMW M Edition opties de uitkomst.

BMW 3 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 3 Serie Sedan 50 Jaar BMW M Editions - G20 - THE 3

BMW 3 SERIE SEDAN.

De BMW 3 Serie Sedan is de ultieme sportsedan met nog krachtigere en efficiëntere motoren. Maak deze krachtpatser compleet met de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition.

Ontdek meer
BMW 3 Serie Touring 50 Jaar BMW M Editions - G21 - THE 3

BMW 3 SERIE TOURING.

De BMW 3 Serie Touring is innovatief, functioneel en sportief. De combinatie van deze drie eigenschappen maakt dit model tot één geheel en de perfecte allrounder. 1+1=3 gaat zeker op als u de 50 jaar BMW M Edition elementen toevoegt.

Ontdek meer

BMW 4 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 4 Serie Gran Coupé - M Sport 50 Jaar Editions - G26 - THE 4

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé heeft volop karakter en is niet bang te laten zien waar hij voor staat. Door zijn onderscheidende uiterlijk combineert de BMW 4 Serie Gran Coupé presentatie met prestatie – zeker met de extra 50 jaar BMW M Editions opties.

BMW 5 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 5 Serie Sedan - 50 Jaar BMW M Editions - G30 - THE 5

BMW 5 SERIE SEDAN.

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan met optimaal comfort en superieure kwaliteit. Met de extra opties van de 50 jaar BMW M Edition ervaart u op zowel korte als lange ritten, rijplezier van het hoogste niveau. 

Ontdek meer
BMW 5 Serie Touring - 50 Jaar BMW M Editions - G31 - THE 5

BMW 5 SERIE TOURING.

De BMW 5 Serie Touring is door de combinatie van ultieme functionaliteit, comfort en het iconische uiterlijk een meester in zijn klasse. Zeker voor lange ritten. Samen met de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition biedt deze BMW volop karakter. 

Ontdek meer

BMW 6 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW 6 Serie Gran Turismo - 50 Jaar BMW M Editions - G32 - THE 6

Van de BMW 6 Serie Gran Turismo kunt u maximaal rijcomfort en sportiviteit verwachten. Als 50 jaar BMW M Edition wordt dat alleen maar onderstreept en rijdt u een stijlvolle krachtpatser die ongeëvenaarde rijprestaties levert.

BMW X MODELLEN.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW X2 - THE X2 - 50 Jaar BMW M Editions - F39

BMW X2.

Bent u er klaar voor? De BMW X2 is absoluut uniek. Hij maakt zijn sportieve ambities op het eerste gezicht meteen duidelijk. Met de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition maakt u hem nog completer. 

Ontdek meer
BMW X3 - 50 Jaar BMW M Editions - THE X3 - G01

BMW X3.

De BMW X3 is hongerig naar avonturen en in eindeloos reisplezier. Oftewel: neem uw bagage mee. Ervaar sportief rijden op het hoogste niveau door de uitgesproken opties van de 50 jaar BMW M Edition toe te voegen. 

Ontdek meer
BMW X4 - 50 Jaar BMW M Edition - THE X4 - G02

BMW X4.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn intenties in één oogopslag helder. Verrijk uw BMW met een nóg sportiever uiterlijk en kies voor de 50 jaar BMW M Edition. 

Ontdek meer
BMW Service. Experts in Geweldig.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met luxueuze sportiviteit, rijden in een BMW is onvergelijkbaar. Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Dus wie kan er beter voor uw BMW zorgen dan de experts van BMW? Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

Voorwaarden 50 jaar BMW M Editions.

Dit aanbod is geldig vanaf productie maart 2022 tot eind 2022 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer