BMW 2 Serie tijdelijk aanbod

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE COUPÉ EN CABRIO.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Coupé en Cabrio.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE COUPÉ EN CABRIO.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Coupé en Cabrio.
BMW M Sport Editions

BMW M SPORT EDITIONS.

Meer comfort. Meer tech. Meer sport. De nieuwe M Sport Editions maken uw BMW nóg meer geweldig. Kies nu voor de BMW 2 Serie M Sport Edition.
BMW 2 Serie Coupé en Cabrio Business Edition

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 2 Serie Coupé en Cabrio.
Nieuwe BMW uit vooraad met slecht 1,99% rente

DIRECT BESCHIKBARE BMW 2 SERIE MET SLECHTS 1,99%[1]

Voor alle nieuwe, direct beschikbare BMW modellen bij uw dealer geldt er tijdelijk een extra scherp financieringstarief van 1,99% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER BMW 2 SERIE INFORMATIE.

 • Financieren nieuwe, direct beschikbare BMW: De rente van 1,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe, direct beschikbare BMW geproduceerd t/m februari 2021. Zonder verzekering is de rente 2,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Financieren nieuw te bestellen BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2021.

  De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

  BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.