TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.
BMW Executive Editions BMW 2 serie Gran Coupé.

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 2 Serie Gran Coupé Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
BMW M logo

BMW CORPORATE EXECUTIVE M SPORT.

Deze tijdelijke uitvoering van de BMW 2 Serie Gran Coupé combineert alle opties van de Corporate Executive Edition met een M Sport uitvoering. Het meeste voordeel voor de meest veeleisende rijders.
BMW 2 Serie Private Lease

BMW 2 SERIE TIJDELIJK VANAF € 469,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie Gran Coupé rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 469,- per maand.[1]

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer