BMW 2 Serie tijdelijk aanbod

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE ACTIVE EN GRAN TOURER.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Active en Gran Tourer.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE ACTIVE EN GRAN TOURER.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 2 Serie Active en Gran Tourer.
BMW Executive Editions BMW 2 serie Gran Tourer en Active Tourer

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 2 Serie Gran Tourer of Active Tourer Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
BMW 225XE eDrive Edition

DE BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
BMW 2 Serie Private Lease

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE VANAF € 459,- PER MAAND.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 459,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

MEER BMW 2 SERIE INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer