TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
BMW i3 Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 509,-. [1] NU TIJDELIJK 10.000 KM GRATIS LAADTEGOED.

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW i3 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 509,- per maand.[1]
BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

De BMW i3s RoadStyle Edition zit vol opties die hem een sterk individueel karakter geven. Voordeel tot: € 5.292
BMW Executive Editions BMW i3

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW i3 Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

PROFITEER DUBBEL MET DE SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO’S.

Subsidie op elektrische auto's

PROFITEER DUBBEL MET DE SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO’S.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. En daar komt in juli 2020 een nieuwe regeling bij: de subsidie elektrische auto’s particulieren tot € 45.000,-. Goed nieuws voor de BMW i3. En met de Corporate Executive Edition van € 42.411,- profiteert u straks niet alleen van de subsidie maar ook van deze tijdelijk aantrekkelijk en rijkuitgeruste uitvoering. Zo heeft u dubbel voordeel. Meer informatie en de actuele stand van zaken vindt u op de website van de overheid.

MEER BMW i3 INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer