TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

Subsidie op elektrische auto's

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt de €4.000,- subsidie bij voor elektrische auto’s tot €45.000,-. Goed nieuws voor de BMW i3 Corporate Executive. En voor u. Geldt ook bij Private Lease en een financiering. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
BMW i3 Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 482,-. [1] NU TIJDELIJK 10.000 KM GRATIS LAADTEGOED.

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW i3 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 482,- per maand.[1]
NIEUWE BMW MET 4,99% RENTE.

NIEUWE BMW MET 4,99% RENTE.

U financiert uw nieuwe BMW i3 tegen slecht 4,99% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lagen kosten genieten van uw aanwinst
BMW I3 FOR THE OCEANS EDITION.

BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen.
BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE

BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

De Corporate Executive is speciaal voor u samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het bijtellingsvoordeel van 8%. Tegelijkertijd voldoet de BMW i3 Corporate Executive aan alle behoeftes van de zakelijke rijder op het gebied van comfort, duurzaamheid en connectiviteit. Met tot € 7.463,- voordeel en met 8% bijtelling.
BMW i3 DARK SHADOW EDITION.

BMW i3 DARK SHADOW EDITION.

De BMW i3 Dark Shadow Edition. Deze limited editie heeft zijn naam te danken aan zijn stoere kleur: Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten en extra getint glas. En onder die kleur gaat een wereld van duurzaamheid en techniek schuil.

MEER BMW i3 INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer