TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.

TIJDELIJK AANBOD BMW i3.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW i3.
BMW i3 DARK SHADOW EDITION.

BMW i3 DARK SHADOW EDITION.

De BMW i3 Dark Shadow Edition. Deze limited editie heeft zijn naam te danken aan zijn stoere kleur: Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten en extra getint glas. En onder die kleur gaat een wereld van duurzaamheid en techniek schuil.
BMW I3 FOR THE OCEANS EDITION.

BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen.
BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW i3.
LAGE CO2, LAGE RENTE

LAGE CO2. LAGE RENTE.

BMW beloont uw keuze voor Plug-in Hybride en elektrische modellen nu met extra scherpe financieringstarieven. Hoe lager de CO2 uitstoot, hoe lager de rente.

MEER BMW i3 INFORMATIE.

  • Financieren nieuwe BMW: De rente van 2,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 3,99%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.

    Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021..

    De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021.

    De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

    BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.