TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X1.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X1.
BMW X1 Private Lease

DE BMW X1 TIJDELIJK VANAF € 525,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 525,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW X1 Orange Edition

DE BMW X1 ORANGE EDITION

Ontdek de BMW X1 Orange Edition, het sportieve model van Nederlandse bodem. Uitgerust met Business Edition Plus, zonder extra kosten. Hollandser kan niet.
BMW X1 Business Edition

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW X1.

MEER BMW X1 INFORMATIE.

 • Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2021 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

  Financieren nieuwe BMW: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

  Financieren BMW occasion: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

  De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2021.

  De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

  BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.