TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X2.

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW X2.
BMW Private Lease Editions

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en de BMW X2.
BMW X2 Private Lease

DE BMW X2 TIJDELIJK VANAF €639,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X2 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 639,- per maand.[1]
BMW X2 Business Edition

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW X2.
LAGE CO2, LAGE RENTE

LAGE CO2. LAGE RENTE.

BMW beloont uw keuze voor duurzame auto’s met extra scherpe financieringstarieven. Hoe lager de CO2 uitstoot, hoe lager uw rente.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

MEER BMW X2 INFORMATIE.

  • Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2021 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

    Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.