X4

DE BMW X4 EDITIONS.

EXTRA RIJK UITGERUST EN AANTREKKELIJK GEPRIJSD.

DE BMW X4 EDITIONS.

EXTRA RIJK UITGERUST EN AANTREKKELIJK GEPRIJSD.

De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de voor BMW X-modellen zo typerende kracht en de esthetiek van een klassieke coupé. Heeft u interesse in de BMW X4? Goed nieuws. BMW introduceert de extra rijk uitgeruste BMW X4 xLine en BMW X4 M Sport Edition. Uw voordeel op deze Editions kan oplopen tot € 5022,-. Naast deze bijzondere prijs krijgt u ook een BMW die volledig voorzien is van een breed scala aan opties en features.

Lees hieronder meer over de unieke, tijdloze voordelen van de BMW X4 M Sport en xLine Edition. Of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvende proefrit bij uw dealer in de buurt.

M SPORT EDITION.

De vele componenten van M Sport Edition maken het optreden van zowel het interieur als het exterieur van de BMW X4 nog dynamischer. Zo bestaat de M Sport Edition onder andere uit een M Aerodynamicapakket met specifieke voorbumper, dorpelverbreders en wielkuiplijsten in carrosseriekleur en achterbumper in carrosseriekleur met diffusorinzet in Dark Shadow metallic. Maar ook van binnen wordt het dynamische karakter benadrukt door bijvoorbeeld een met leder bekleed multifunctioneel M stuurwiel en sportstoelen.

VOORBEELD BEREKENING M SPORT EDITION.

Consumentenprijs
Uw voordeel
Tijdelijk
BMW X4 xDrive20i
€ 64.400,-
-
€ 64.400,-
M Sport Edition*
€ 10.017,-
€ 5.022,-
€ 4.995,-
Totaal
€ 74.417,-
€ 5.022,-
€ 69.395,-
*Bestaande uit:
  • Model M Sport
  • High Executive
  • Alarm
  • 19 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak (stylig 622 M)

XLINE EDITION

De BMW X4 xLine bevestigt het karakter van uw BMW X4. Met exclusieve designelementen zoals de wagenbodembescherming in zijdeglans aluminiumkleur, de lichtmetalen wielen en de lederen bekleding straalt deze BMW klasse en sportiviteit uit. Met ruimte voor persoonlijke voorkeur geeft de xLine uw BMW een uniek in- en exterieur.

VOORBEELD BEREKENING XLINE EDITION.

Consumentenprijs
Uw voordeel
Tijdelijk
BMW X4 xDrive20d
€ 68.300,-
-
€ 68.300,-
xLine Edition*
€ 8.572,-
€ 3.577,-
€ 4.995,-
Totaal
€ 76.872,-
€ 3.577,-
€ 73.295,-
*Bestaande uit:
  • Model xLine
  • High Executive 
  • 19 inch lichtmetalen wielen Y-spaak (styling 608)
  • BMW Individual hemelbekleding in Anthrazit
  • Dakdraagsysteem, aluminium zijdeglans
  • Alarm

De BMW X4 M Sport Editions en xLine Editions zijn beperkt leverbaar zo lang de productie en voorraad strekt. Raadpleeg geheel vrijblijvend uw dealer voor meer informatie en de voorwaarden.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, er kunnen aan deze pagina geen rechten ontleend worden. Typfouten zijn onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.