Android Auto Smartphone Integratie menu in Control Display BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

BESCHIK IN UW BMW OVER TALRIJKE FUNCTIES EN INHOUD VAN UW ANDROID SMARTPHONE.

Uw Android smartphone ook onderweg in uw BMW gebruiken? Met Android Auto beschikt u tijdens het rijden over talrijke functies en inhoud van uw smartphone. De verbinding tussen de smartphone en uw BMW verloopt volledig draadloos. Alle belangrijke informatie wordt in de bekende Android app weergave op het Control Display getoond. Android Auto maakt het eenvoudig en veilig gebruiken van bekende smartphone apps tijdens het rijden mogelijk.

Gebruik Android Auto om onderweg te telefoneren, berichten te dicteren en te verzenden en om uw smart home apparaten te bedienen. Als de radio even niets interessants te bieden heeft, kunt u via TuneIn een geschikte zender vinden, luisterboeken beluisteren via de app Audible of de nieuwste podcasts volgen en uw favoriete playlists spelen via YouTube Music. Ondertussen kunt u zich eenvoudig naar uw bestemming laten navigeren met Google Maps. De navigatie-aanwijzingen worden direct in het blikveld in het Head-up Display getoond.

De bediening van de smartphone apps verloopt via het bedieningssysteem van uw BMW of comfortabel met een spraakcommando via de Google Assistant. Zeg dan bijvoorbeeld gewoon “Ok, Google” of druk op de spraaktoets op het stuurwiel om de digitale spraakassistent van uw smartphone te activeren.

Lees meer
ANDROID AUTO.BESCHIK IN UW BMW OVER TALRIJKE FUNCTIES EN INHOUD VAN UW ANDROID SMARTPHONE.
Android Auto Smartphone Integratie functies en voordelen in video uitgelegd

ONTDEK IN DE VIDEO MEER OVER ANDROID AUTO.

VEREISTEN VOOR ANDROID AUTO.

Android Auto is sinds juli 2020 beschikbaar. Vereiste voor het gebruik van Android Auto is een Android smartphone met Android 11 en 5Ghz WiFi, ongeacht de smartphonefabrikant. Smartphones van de fabrikanten Google en Samsung met Android 10 zijn eveneens compatibel.

De dienst Android Auto heeft geen looptijdbeperking en is permanent in uw BMW beschikbaar. Het gebruik van Android Auto vereist een BMW met BMW Operating System 7. De dienst is onderdeel van de optionele uitrusting Connected Pack Professional (6C3/4). Deze is alleen leverbaar in combinatie met BMW Live Cockpit Plus (6U2) of BMW Live Cockpit Professional (6U3). Bij BMW modellen met BMW Operating System 7, die over de benodigde uitrusting beschikken, kan Android Auto met Remote Software Upgrade achteraf worden geïnstalleerd.

Let op: de vereisten kunnen per land verschillen.

 

Lees meer

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.