Vrouw gebruikt MyModes van BMW iDrive via het touchscreen

BMW iDRIVE.

Geniet van rijplezier dat geheel aan uw eigen wensen voldoet door het gebruik van spraak en gebaren met BMW iDrive.

BMW iDRIVE.Geniet van rijplezier dat geheel aan uw eigen wensen voldoet door het gebruik van spraak en gebaren met BMW iDrive.

  Met BMW iDrive beleeft u een volkomen intuïtieve In-Car Experience. BMW iDrive is een combinatie van het BMW Operating System, een nieuwe generatie van weergave- en bedieningselementen en bijzonder krachtige connectiviteit. Dankzij de juiste informatie op de juiste plek op uw BMW Curved Display geniet u nog intenser van uw BMW.

  Lees meer

  BMW iDRIVE MET QUICK SELECT.

  Het BMW Operating System is doorontwikkeld. U krijgt nu een gebruikersinterface met intuïtieve snelle toegang, live widgets en aanraak- en spraakbediening.
  BMW interieur bedieningsinterface op BMW Curved Display

  Bediening via QuickSelect.

  De nieuwe interface met QuickSelect is overzichtelijk en intuïtief. Dankzij de menuopbouw met symbolen, zoals de knop ‘Home’, aan de onderrand van het scherm komt u altijd snel bij het startscherm of andere veelgebruikte menu’s, zoals de airconditioning. Op de achtergrond blijft de navigatiekaart altijd zichtbaar – of een andere weergave naar keuze, zoals de My Modes.

  BMW interieur BMW Curved Display met widgets en My Modes achtergrond

  Gepersonaliseerd en interactief met live widgets.

  Aan de kant van de bestuurder zitten live widgets waarop u de belangrijkste gegevens direct kunt zien voordat u de bijbehorende app opent. Door omhoog of omlaag te swipen, wisselt u tussen de widgets, waarop bijvoorbeeld het weer of de status van uw BMW te zien is. Zo ziet u in een oogopslag wat u moet weten. De persoonlijk te selecteren weergaven, zoals My Modes, zijn altijd zichtbaar op de achtergrond.

  BMW interieur BMW Curved Display vrouw bedient menu via aanraking

  Intuïtieve bediening via aanraking en spraak.

  Design en menu’s lijken op die van smartphones en zijn gemaakt voor bediening via aanraking en spraak. Door te swipen navigeert u intuïtief door de widgets en door te tikken komt u direct bij de betreffende functie om verdere instellingen te maken.

  BELEEF BMW iDRIVE MET QUICK SELECT.

  BMW iDrive met QuickSelect op video

  BMW OPERATING SYSTEM 8.5.

  BMW interieur man kijkt naar BMW Maps op display met Operating System 8.5

  Met het BMW Operating System 8.5 bedient u alle menu’s via aanraking, natuurlijke spraak of de BMW iDrive Controller op één niveau. Het startscherm met QuickSelect is overzichtelijk en intuïtief geoptimaliseerd voor het BMW Curved Display. Via symbolen onderaan het scherm wisselt u direct naar het media-, airconditioning- of hoofdmenu, naar bellen of navigatie of terug naar het startscherm. Met AirConsole Games heeft u bovendien toegang tot nieuwe digitale content.[1] 

  BMW OPERATING SYSTEM 9.

  BMW interieur BMW Maps op Display met Operating System 9

  Het BMW Operating System 9 bedient u net zo eenvoudig, intuïtief en overzichtelijk als het BMW Operating System 8.5: via aanraking of spraak. Daarnaast zijn diverse connectiviteitsdiensten, zoals navigatie, bellen en de BMW Intelligent Personal Assistant, permanent beschikbaar.

  VEELZIJDIGE CONNECTIVITEIT.

  De digitale producten en diensten van BMW ConnectedDrive omvatten diverse handige functies, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant. Zo vult u uw BMW iDrive beleving slim en innovatief aan.
  BMW interieur vrouw kijkt op BMW Curved Display

  Personalisatie via BMW ID.

  Maak elke BMW helemaal van u. Dankzij uw persoonlijke BMW ID kent elke BMW uw individuele instellingen. Niet alleen de stoel- en spiegelpositie, maar ook de My Modes en digitale weergaven passen zich volledig aan uw vastgelegde voorkeuren aan.

  BMW interieur BMW Curved Display en stuurwiel

  BMW ConnectedDrive Upgrades.

  Met de BMW ConnectedDrive Upgrades houdt u uw BMW digitaal up-to-date. Over-the-air ontvangt u via Remote Software Upgrades regelmatig en rechtstreeks in uw auto nieuwe functies en optimalisaties. Ook kunt u in de BMW ConnectedDrive Store los nieuwe functies en pakketten bijbestellen.[2]

  Meer over BMW ConnectedDrive Upgrades
  BMW interieur BMW Curved Display en stuurwiel

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Altijd tot uw dienst: de BMW Intelligent Personal Assistant. Bedien diverse functies van uw BMW intuïtief via natuurlijke spraak, of vraag naar de staat van uw auto of de route van de navigatie. De digitale expert legt ook graag alle functionaliteiten van uw BMW aan u uit.

  FAQ: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER BMW iDRIVE.

  • Wat is BMW iDrive?
  • Welke aanvullende functionaliteiten biedt de BMW Intelligent Personal Assistant in mijn BMW met BMW iDrive?
  • Wanneer en in welke modellen van BMW wordt het nieuwe BMW iDrive met BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 9 ingevoerd?
  • Welke voordelen bieden BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 9?
  • Welke overeenkomsten zijn er tussen BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 9?
  • Welke verschillen zijn er tussen BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 9?
  • Welke voordelen heeft het abonnement op BMW Digital Premium?
  • Kan ik van BMW Operating System 8 of BMW Operating System 8.5 upgraden naar BMW Operating System 9 met optioneel BMW Digital Premium?
  • Wat zijn overeenkomsten tussen BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 8?
  • Wat zijn de verschillen tussen BMW Operating System 8.5 en BMW Operating System 8?
  • Kan ik upgraden van BMW Operating System 8 naar BMW Operating System 8.5?

  BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

  BMW ConnectedDrive overzicht vrouw met smartphone voor BMW

  TERUG NAAR OVERZICHT.

  Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.
  BMW ConnectedDrive Store man met smartphone op de bank

  BMW CONNECTED DRIVE STORE.

  Bezoek de online store van BMW ConnectedDrive en bestel nieuwe digitale diensten voor uw BMW die u direct kunt gebruiken bij uw volgende rit.
  BMW klantenservice BMW servicemedewerkster geeft klant sleutel

  HULP BIJ VRAGEN.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de My BMW App of over diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met de BMW klantenservice.