BMW Digital Key My BMW App man opent BMW 4 Serie Coupé met smartphone

BMW DIGITAL KEY.

DE DIGITALE SLEUTEL VOOR UW BMW - COMFORTABEL OP UW SMARTPHONE OF BMW KEY CARD.

Zo wordt uw smartphone een digitale autosleutel: via de My BMW App kunt u de BMW Digital Key instellen en via uw iPhone – indien geschikt – opslaan. Zo kunt u uw BMW ook zonder fysieke sleutel ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf andere personen op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Wanneer de batterij van uw iPhone leeg is, kunt u uw BMW nog tot vijf uur lang blijven ontgrendelen en starten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de de BMW Key Card van de auto als Digital Key te gebruiken.

Lees meer
BMW DIGITAL KEY.DE DIGITALE SLEUTEL VOOR UW BMW - COMFORTABEL OP UW SMARTPHONE OF BMW KEY CARD.
BMW Digital Key functies en voordelen in video uitgelegd

ONTDEK IN DE VIDEO MEER OVER DE BMW DIGITAL KEY EN DE FUNCTIES.

BMW DIGITAL KEY: ANDERE GEBRUIKERS UITNODIGEN.

BMW Digital Key installeren met tot aan vijf gebruikers man met smartphone voor BMW X5.

De BMW Digital Key is met maximaal vijf andere personen tegelijkertijd te gebruiken.

Of het nu gaat om familie, vrienden of zakenpartners: u kunt tot vijf andere personen met een geschikte iPhone gebruik laten maken van uw BMW. Om ze als gebruiker toe te voegen, stuurt u ze een uitnodiging via de Wallet app op uw smartphone. Een praktische functie voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders: bij de overdracht van de BMW Digital Key kunt u beperkingen selecteren. Bij een sleutel met beperkte toegang wordt het motorvermogen beperkt en kunnen de Dynamic Stability Control (DSC) en Intelligent Safaty niet worden uitgeschakeld.


Let op: de beschikbare beperkingen verschillen per model. Alleen de hoofdsleutel is in de Apple Wallet bevoegd om anderen uit te nodigen. De toestemming voor gebruik kan via de hoofdsleutel ook altijd weer worden opgeheven. Gedeelde Digital Keys kunnen niet aan anderen worden overgedragen.

BMW KEY CARD.

Man opent zijn BMW met BMW Key Card als digitale autosleutel

Gebruik de BMW Key Card als digitale autosleutel.

Open en sluit uw BMW comfortabel met de BMW Key Card. De NFC kaart op pinpasformaat wordt gedeactiveerd af fabriek bij uw BMW geleverd. Vereiste voor de activering is een conventionele autosleutel of een actieve Digital Key. Om uw BMW Key Card te activeren, legt u deze in het smartphone vak en volgt u de aanwijzingen op het voertuigdisplay.

VEREISTEN VOOR DE BMW DIGITAL KEY.

De BMW Digital Key is onderdeel van de uitrusting Comfort Access (SA 322). Vereiste voor het gebruik zijn een compatibel BMW model en een geschikte iPhone, waarop de My BMW App is geïnstalleerd.

De activatie van de BMW Digital Key verloopt via de My BMW App. Hiervoor moet de BMW met uw BMW ID zijn verbonden. U dient tijdens de activatie in uw BMW plaats te nemen en om veiligheidsredenen beide fysieke autosleutels bij u te hebben. Druk vervolgens in de app op ‘Verbinden’ en volg de aanwijzingen. Voor het instellen van de BMW Digital Key is een internet of WiFi verbinding noodzakelijk.

De beschikbaarheid is per model en land verschillend.

De lijst van geschikte iPhones en besturingssystemen kan per BMW model en software verschillen.

Lees meer

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.