BMW Elektromobiliteit BMW actieradius

COMPROMISLOOS COMFORTABELE ACTIERADIUS.

Ontdek alles over de actieradius van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

COMPROMISLOOS COMFORTABELE ACTIERADIUS.Ontdek alles over de actieradius van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Vrijheid betekent voor ons grenzeloze mobiliteit. De tijden dat een puur elektrische actieradius net voldoende was om de dichtstbijzijnde supermarkt te halen, zijn gelukkig voorbij. Steeds krachtige hoogvoltage-accu's maken elektrisch rijden steeds beter geschikt voor dagelijks gebruik en voor elke levensstijl. Dankzij het steeds groeiende openbare laadnetwerk van BMW Charging staan u onderweg niet alleen laadpunten van diverse aanbieders in steden of op parkeerplaatsen ter beschikking, maar voor uw elektrische BMW ook de snelladers langs de snelwegen. Omdat de wereld openstaat voor wie duurzaam denkt – en nu ook voor wie duurzaam wil reizen. Ontdek de wereld van de comfortabele actieradius van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Lees meer
BMW elektromobiliteit BMW actieradius elektrisch Plug-in Hybride

REIZEN MET UW ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE BMW.

Met BMW beleeft u reizen op een volledig nieuwe manier: geëlektrificeerd en zo comfortabel en eenvoudig als het maar kan. De rit in de welverdiende vakantie of het dagelijkse woon-werkverkeer legt u vanaf nu lokaal emissievrij af, dankzij de absoluut voor dagelijks gebruik geschikte actieradius. Zo draagt u bij aan een schoner en leefbaarder heden en toekomst. We geven u gelijk twee voorbeelden van het geëlektrificeerde reiscomfort van BMW.

OP VAKANTIE MET UW ELEKTRISCHE BMW!

BMW elektromobiliteit elektrische BMW modellen actieradius

Beleef een vakantiereis met de puur elektrische BMW iX3.

De vakantiebestemming staat vast, de koffers zijn ingepakt en uw BMW iX3 staat met een puur elektrische actieradius van tot 500 km staat vol ongeduld klaar op uw oprit. Om vanaf het begin het optimale uit uw elektrische BMW te halen, heeft u het interieur en de accu al via de My BMW app* of de instellingen in het voertuigmenu op de rit voorbereid. Dankzij het al tijdens de laadsessie aan uw BMW Wallbox Essential ‘voorconditioneren’ wordt de stroom van het huishoudelijke netwerk gebruikt om het interieur en de accu op temperatuur te brengen. Zo is uw elektrische BMW optimaal voorbereid en heeft u de volle actieradius tot uw beschikking. Met informatie over Points of Interest in de omgeving van het laadstation, weet u bovendien waar u tijdens het wachten een kopje koffie kunt drinken. Als de bagage eenmaal in de meer dan 500 liter grote bagageruimte zit, kunt u eindelijk vertrekken – vrijwel geruisloos geniet u van uw reis met alle gemakken die uw BMW u te bieden heeft. Met heel eenvoudige maatregelen kan de actieradius tijdens de rit worden vergroot. De ‘vooruit kijkende’ eDrive technologie en de BMW Intelligent Personal Assistant helpen u daarbij: ‘Hey BMW. Hoe kan ik mijn actieradius vergroten?’ Behalve externe invloeden zoals de buitentemperatuur beïnvloedt ook de persoonlijke rijstijl de efficiëntie van de hoogvoltage-accu van uw BMW en daarmee de beschikbare actieradius. Met een algemeen anticiperende en gelijkmatige rijstijl haalt u het maximale uit uw accu. Als u uw snelheid verlaagt, neemt uw actieradius merkbaar toe. Aangekomen bij uw laadstop ontgrendelt en laadt u uw BMW iX3 eenvoudig en comfortabel op via de BMW Charging toegang. Bij een snellaadpaal heeft u al na ca. 34 minuten de voor de levensduur van uw accu optimale laadstatus van 80% bereikt. Volkomen zonder uitlaatgassen en lokaal emissievrij kunt u nu verder rijden naar uw bestemming. Een welverdiende vakantie in het groene land – met een vooruitblik op een terugweg die met uw BMW iX3 net zo groen en ontspannen is.


*Hiervoor zijn de uitrusting ConnectedDrive Services en een geschikte smartphone vereist. De beschikbaarheid van de functies van de My BMW app is afhankelijk van het BMW model en kan per land verschillen. Gedetailleerde informatie is te vinden op www.bmw.nl.

FORENZEN MET UW PLUG-IN HYBRIDE BMW!

BMW Elektromobiliteit BMW Plug-in Hybride actieradius

Beleef de dagelijkse woon-werkrit met uw BMW 3 Serie Plug-in Hybride Sedan 330e.

Er zijn veel mogelijkheden om 's morgens op het werk te komen. Slechts weinig daarvan zijn lokaal emissievrij, vooral wanneer de rit naar het werk langer is dan 20 km. Deze uitdaging gaat een BMW Plug-in Hybride met gemak aan – bijvoorbeeld de BMW 330e Sedan met meer dan 60 km puur elektrische actieradius. Gisteravond heeft u uw Plug-in Hybride voor het opladen al verbonden met de BMW Wallbox Essential en ingesteld wanneer de auto de volgende dag voorverwarmd en 100% opgeladen moet zijn voor vertrek. Dankzij het al tijdens de laadsessie aan uw Wallbox ‘voorconditioneren’ wordt de stroom van het huishoudelijke netwerk gebruikt om het interieur en de accu op temperatuur te brengen. Zo is uw BMW optimaal op de rit voorbereid en heeft u de volle actieradius tot uw beschikking. Dagelijks opladen wordt aanbevolen. Op het werk vind u met de digitale services van BMW Charging eenvoudig de openbare laadstations in de buurt of gebruikt u de AC laadmogelijkheid met de BMW laadkabel Professional van uw werkgever. Tussentijds kunt u de laad- en voertuigstatus van uw Plug-in Hybride altijd bekijken via de My BMW app. Zodra u weer thuis komt sluit u uw BMW 330e Sedan eenvoudig weer aan op de BMW Wallbox Essential en geniet u van uw avond – met de voorpret van de volgende lokaal emissievrije woon-werkrit.

FAQ: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE ACTIERADIUS.

  • Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn BMW?
    BMW elektrisch rijden BMW actieradius FAQ

    Een belangrijke externe factor die van invloed is op de prestaties van een accu is de buitentemperatuur. U kent het al van de batterij van uw smartphone: bij lage temperaturen nemen de prestaties af. De invloed van buitenaf is in uw elektrische BMW echter grotendeels geëlimineerd dankzij geoptimaliseerde gebruiksstrategieën. Wist u dit al: de capaciteit geeft ook een idee van de mogelijke actieradius. Die wordt behalve door de temperatuur ook door energieverbruikers als de airconditioning, belading en belasting van de auto en uw rijstijl beïnvloed.

  • Hoe kan ik mijn elektrische en Plug-in Hybride BMW het beste op de volgende rit voorbereiden?
  • Hoe beïnvloedt mijn rijstijl de actieradius van mijn elektrische en Plug-in Hybride BMW?
  • Wat gebeurt er als mijn navigatiebestemming buiten mijn elektrische actieradius ligt?
BMW Elektromobiliteit elektrische BMW modellen

BMW ELEKTRISCHE MODELLEN.

BMW Elektromobiliteit BMW Plug-in Hybride

BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW elektrisch rijden BMW duurzaamheid

BMW EN DUURZAAMHEID.

BMW Elektromobiliteit overzicht BMW elektrisch rijden

Terug naar overzicht.