BMW elektrisch rijden elektrische BMW modellen

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

100% ELEKTRISCH. 100% RIJPLEZIER.
100% BMW.

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.100% ELEKTRISCH. 100% RIJPLEZIER. <br>100% BMW.

ONZE ELEKTRISCHE MODELLEN.

ZO BMW KAN ELEKTRISCH ZIJN.

Ontdek een nieuwe dimensie van rijplezier, met de volledig elektrische BMW iX, BMW iX3, BMW i3, BMW i3s en BMW i4. Niets is vergelijkbaar met het vrijwel geruisloos voortglijden door de stad of over landelijke wegen, de onmiddellijke reactie van de motor en de unieke acceleratie vanuit stilstand. En dat alles zonder uitlaatgassen en dus lokaal emissievrij.

 

Onze elektrische modellen zijn volbloed BMW’s, en bouwen voort op het DNA van al hun geweldige voorouders. Dat betekent duurzaam én adembenemend. Krachtig én efficiënt. En dat betekent ook dat u kunt vertrouwen op de geweldige service die u van BMW mag verwachten. Want bij BMW maken we niet alleen al bijna een eeuw kwalitatief hoogwaardige auto’s, ook leveren we altijd de beste service.

 

Zo BMW kan elektrisch zijn. Ontdek het hier.

Lees meer

SERVICE VAN BMW.

Service van BMW: Experts in geweldig

EXPERTS IN GEWELDIG.

Bij BMW werken 2.000 experts die zijn opgeleid om uw BMW het beste onderhoud te geven. Wij streven naar premium kwaliteit van het begin tot het eind. En we beloven u totale ontzorging. Zo zit u nooit zonder BMW, is er altijd een dealer in de buurt, bieden we een haal- en brengservice, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We noemen onze mensen dan ook niet voor niets ‘Experts in geweldig’.

BMW elektrisch rijden BMW iX xDrive50 i20 BMW i4 G26 BMW elektrische auto

ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

Als eerste in hun soort zetten de nieuwe, volledig elektrische BMW i4 en BMW iX een nieuwe maatstaf op gebied van elektrisch rijplezier. Met een grote actieradius en verbonden laadoplossingen van BMW Charging zetten de nieuwe BMW i4 en BMW iX nieuwe standaarden op gebied van praktisch gebruiksgemak en comfort op lange afstand.

Lees meer
BMW elektrisch rijden BMW iX xDrive50 i20 BMW i4 G26 BMW elektrische auto

ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

Als eerste in hun soort zetten de nieuwe, volledig elektrische BMW i4 en BMW iX een nieuwe maatstaf op gebied van elektrisch rijplezier. Met een grote actieradius en verbonden laadoplossingen van BMW Charging zetten de nieuwe BMW i4 en BMW iX nieuwe standaarden op gebied van praktisch gebruiksgemak en comfort op lange afstand.

BMW iX.

BMW iX driekwart vooraanzicht

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX beschikt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en zijn elektrische vierwielaandrijving over een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en uitgesproken uitstraling. Ondertussen zorgt de duurzame en luxe ambiance ervoor dat het ruime interieur op alle vijf de zitplaatsen het hoogste comfort biedt. Lievelingsplek op wielen – ontdek de BMW iX.

BMW iX3.

BMW iX3 driekwart vooraanzicht

De BMW iX3 geeft nieuwe betekenis aan lokaal emissievrij rijden. Met de vijfde generatie van BMW eDrive technologie verenigt de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle de toekomstgerichte aandrijving van een elektromotor met de uitstekende rijdynamiek, het comfort en de functionaliteit en ruimte van de BMW X familie. Innovatieve functies zoals de adaptieve recuperatie verhogen de efficiëntie met energieterugwinning bij het remmen, door de remwerking intelligent op elkaar aan te passen afhankelijk van verschillende beïnvloedende factoren.

BMW i3.

BMW i3 driekwart achteraanzicht

De BMW i3 volgt geen trends; hij geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die vanbuiten helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Voorzien van een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit.

BMW i3s.

BMW i3s driekwart vooraanzicht

Als sportief en lokaal emissievrij rijden de toekomst zijn, dan is de BMW i3s daar allang aangekomen. En gaat gelijk verder. Met indrukwekkende acceleratie, een kenmerkend One Pedal gevoel en zijn progressieve design toont hij zijn sportieve dynamiek. Op iedere meter merkbaar: emoties vol energie.

BMW i4.

BMW i4 driekwart vooraanzicht

De eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé garandeert met een actieradius tot aan 590 kilometer* ongekend veel rijplezier – volledig emissievrij. De vierdeurs BMW i4 belooft met een maximum vermogen van maar liefst 390 kW (530 pk) indrukwekkende prestaties, terwijl zijn grote actieradius hem ook voor de lange afstand een ideale reisauto maakt. 

* Voorlopig vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

BMW elektrisch rijden technologie elektrische BMW modellen eDrive video

DE TECHNOLOGIE ERACHTER.

Ontdek de volledig elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive.

FAQ ELEKTRISCHE MODELLEN.

 • Wat is een elektrische auto?
  BMW elektrisch rijden elektrische BMW modellen FAQ

  Een puur elektrische auto (BEV, Battery Electric Vehicle) rijdt uitsluitend op elektriciteit. Er is dus géén verbrandingsmotor die de auto aandrijft. De elektriciteit wordt opgeslagen in een accu. De capaciteit daarvan bepaalt de actieradius van de elektrische auto, dus de afstand die met een volle accu kan worden afgelegd.
  Veel automobilisten maken zich zorgen over de actieradius – meestal ongegrond. Tenslotte hebben de meeste BEV’s tegenwoordig een actieradius van ruim 250 kilometer. Dat terwijl 90% van de automobilisten dagelijks minder dan 100 kilometer rijdt.
  Puur elektrische auto’s zijn ideaal voor wie thuis en op het werk een laadpunt heeft om de accu op te laden. De openbare laadinfrastructuur wordt overigens ook snel en intensief uitgebouwd. Zo verschijnen in stedelijk gebied en langs de autosnelwegen voortdurend nieuwe laadstations. Dit omvat ook een veelvoud aan snellaadstations voor supersnel onderweg opladen. Ook lange ritten rijden wordt dus steeds makkelijker.

 • Welke voordelen heeft een elektrische auto?
 • Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn elektrische BMW?
 • Hoe beïnvloedt mijn rijstijl de actieradius van mijn elektrische BMW?
 • Waarop moet ik letten als ik mijn elektrische BMW langere tijd niet gebruik?
BMW elektrische mobiliteit BMW opladen

UW BMW OPLADEN.

Ontdek elektrisch rijden zo eenvoudig, flexibel, individueel en transparant als u zelf wilt.
BMW elektrisch rijden BMW actieradius

ACTIERADIUS.

Vrijheid betekent voor ons grenzeloze mobiliteit.
BMW i3

12% BIJTELLING

Kies dan voor elektrisch rijden met BMW.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW elektrische en Plug-in Hybride modellen varieert tussen de 0 en 2,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik varieert tussen de 14,4 en 25,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 0 en 56 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.