BMW elektrisch rijden BMW Plug-in Hybride

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

BMW PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

SOMS KOMT ALLES SAMEN.

Soms komt alles samen. En voor échte BMW liefhebbers is dat moment nu. De nieuwe BMW 320e en 520e combineren elektrisch rijden met rijplezier. En bereik met bereikbaarheid. De nieuwste BMW eDrive technologie geeft u een elektrische actieradius van 70 km (WLTP). En dat maakt de nieuwe modellen bijzonder geschikt voor elektrische woon-werkverkeer.

 

De BMW Plug-in Hybrides zijn standaard uitgerust met intelligent energiemanagement. Moeiteloos schakelen tussen verschillende aandrijvingen. Benzine op de snelweg, elektrisch op de korte afstand. Maximale efficiëntie gegarandeerd. En met een groeiend aanbod in bijna alle modellen is er een BMW Plug-in Hybride voor iedereen. Rijplezier gegarandeerd.

Lees meer
BMW 320e Sedan - THE 3 - G20 - Plug-in Hybride

BMW 320e SEDAN.

Nóg meer technologie voor de rijder. Met de intelligente aandrijfmodus van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride switcht u net zo makkelijk van aandrijving als u van rijbaan wisselt. Zo rijdt u lokaal emissievrij en geruisloos. Zonder dat u inlevert op het rijplezier van BMW. De netto bijtelling voor de BMW 3 Serie Sedan is vanaf € 341,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 729,- per maand.
Ontdek meer
BMW 320e Touring - THE 3 - G21 - Plug-in Hybride

BMW 320e TOURING.

Harmonie. Een prachtig woord. De BMW 320e Touring Plug-in Hybride geeft daar een even prachtige invulling aan. Puur elektrisch en emissievrij op weg naar werk of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg. De BMW 320e Touring maakt alles mogelijk. De netto bijtelling voor de BMW 3 Serie Touring is vanaf € 350,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 745,- per maand.
Ontdek meer
BMW 520e Sedan - THE 5 - G30 - Plug-in Hybride

BMW 520e SEDAN.

Zakelijk efficiënt. Ook als u hem gebruikt voor een weekend weg. In de BMW 520e Sedan Plug-in Hybride beleeft u duurzame mobiliteit én efficiënte rijdynamiek. BMW Charging biedt u opladen à la carte. Thuis plugt u in met de standaard laadkabel en de handige BMW Wallbox. Onderweg profiteert u van de aantrekkelijke voorwaarden van de BMW Charging Card en de extra laadkabel voor openbaar laden. De netto bijtelling voor de BMW 5 Serie Sedan is vanaf € 415,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 895,- per maand.
Ontdek meer
BMW 520e Touring - THE 5 - G31 - Plug-in Hybride

BMW 520e TOURING.

Voor mensen met bagage. Om elektrisch te rijden als het hén uitkomt. De BMW 520e Touring Plug-in Hybride is stil in de stad en dynamisch daarbuiten. En wanneer uw BMW omschakelt, bepaalt u helemaal zelf. Uiteraard kunt u al het denkwerk ook aan de auto overlaten. Zowel in het dagelijks verkeer als op vakantie. De netto bijtelling voor de BMW 5 Serie Touring is vanaf € 433,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 939,- per maand.
Ontdek meer

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride - F45 - THE 2

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride combineert de innovatieve BMW eDrive technologie met optimaal gebruiksgemak en maximale binnenruimte. Met één acculading kunt u een indrukwekkende afstand afleggen met uitzonderlijk comfort.

BMW 3 SERIE.

PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride

BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

De introductie van de BMW 3 Serie Plug-in Hybride Sedan maakt elektrisch rijden met BMW bereikbaarder dan ooit. Het innovatieve aandrijfconcept van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride staat garant voor geweldig rijplezier. De krachtige benzinemotor en efficiënte eDrive bieden meer vermogen en puur elektrisch rijden. Het resultaat? Een betere acceleratie en een aanzienlijk lager brandstofverbruik.
Ontdek meer
BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride

BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride combineert het sportieve karakter en de hoge efficiency van de Plug-in Hybride aandrijflijn, met intelligente vierwielaandrijving (optioneel) en de functionaliteit en veelzijdigheid van een touring. In de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride komen elektrisch rijden, meer vermogen en geweldig rijplezier perfect samen.
Ontdek meer

BMW 5 SERIE.

PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride

BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride combineert de innovatieve Plug-in Hybride technologie op meesterlijke wijze met het iconische design en sportiviteit van een BMW sedan. Indrukwekkende dynamiek en opmerkelijk comfort komen samen met efficiënte high-performance en een grote elektrische actieradius.
Ontdek meer
BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride

BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

Ruimte voor de grootste plannen, puur BMW rijplezier en elektrisch rijden met een praktische actieradius. In de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride komt écht alles samen. Moeiteloos schakelt u om van emissievrij rijden in de stad naar echt kilometers maken daarbuiten. Uiteraard inclusief BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.
Ontdek meer

BMW 7 SERIE SEDAN.

BMW 7 Serie Plug-in Hybride

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 7 Serie Plug-in Hybride biedt het beste van twee werelden. De synergie van een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en state-of-the-art eDrive inspireert met maximale prestaties, verbeterde energieverbruikswaarden, een maximaal niveau van luxe en indrukwekkende snelheden met elektrische aandrijving.

BMW X.

PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW X1 Plug-in Hybride (PHEV)

BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW X1 Plug-in Hybride combineert een krachtige elektromotor met een efficiënte verbrandingsmotor. Dit zorgt voor dynamische prestaties en een laag brandstofverbruik.
Ontdek meer
BMW X2 Plug-in Hybride (PHEV)

BMW X2 PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW X2 Plug-in Hybride voldoet met zijn state-of-art Plug-in Hybride aandrijving aan de hoogste eisen van rijdynamiek en efficiëntie. In de volledig elektrische rijmodus is deze BMW zelfs lokaal emissievrij onderweg.
Ontdek meer
BMW X3 Plug-in Hybride (PHEV)

BMW X3 PLUG-IN HYBRIDE.

De eerste BMW X3 Plug-in Hybride combineert de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius en het comfort van een verbrandingsmotor. Een Plug-in Hybride als SAV, die met intelligente technologieën en dynamische acceleratie een rijdynamische beleving biedt.
Ontdek meer
BMW X5 Plug-in Hybride

BMW X5 PLUG-IN HYBRIDE.

De nieuwe BMW X5 Plug-in Hybride inspireert met indrukwekkende prestaties, een karakteristieke sportieve uitstraling, offroadvaardigheid en uitzonderlijke efficiëntie. Met andere woorden: hij heeft alles om te komen waar u wilt – wanneer u wilt.
Ontdek meer
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.

FAQ BMW PLUG-IN HYBRIDE.

 • Wat is een Plug-in Hybride?
  BMW elektrisch rijden BMW Plug-in Hybride FAQ

  Een Plug-in Hybride (PHEV, Plug-in Hybrid Electirc Vehicle) combineert een benzinemotor, een elektromotor en een hoogvoltage-accu – en daarmee het beste uit twee werelden. Daarmee verminderen het brandstofverbruik en de CO2 emissie. De samenwerking tussen beide systemen biedt bovendien extra prestaties en acceleratievermogen.

  Een Plug-in Hybride kan aan een stopcontact, een Wallbox en een openbare laadpaal worden opgeladen. De maximale efficiëntie van een Plug-in Hybride wordt bereikt bij een volledig opgeladen batterij, dus moet thuis of op het werk een oplaadmogelijkheid aanwezig zijn.

  De volledig elektrische actieradius bedraagt bij een volle accu bijvoorbeeld 60 kilometer bij de BMW 530e. Door de technologische vooruitgang wordt de elektrische actieradius van nieuwe auto’s – zoals bij alle auto’s met hoogvoltage-accu – de komende jaren groter. Bij het terugwinnen van de energie, dus altijd als de bestuurder het stroompedaal loslaat en/of remt, wordt de bewegingsenergie omgezet in elektriciteit die in de accu wordt opgeslagen – zo vergroot u de elektrische actieradius.

  Als onderdeel van de ‘Power of Choice’ strategie biedt BMW klanten een grote keuze aan Plug-in Hybride modellen als bewuste keuze voor deze bijzonder efficiënte aandrijving.

  Een Plug-in Hybride is ideaal voor wie maximale flexibiliteit wenst: enerzijds elektrische aandrijving voor de dagelijkse ritten, voordelig en duurzaam woon-werkverkeer. Regelmatige, zich herhalende woon-werkroutes van middellange afstand, waarbij de meeste kilometers elektrisch worden afgelegd, zijn ideaal. Anderzijds bieden de Plug-in Hybride modellen maximale actieradius en flexibiliteit voor de lange afstand, bijvoorbeeld voor gezinsuitjes in het weekend.

 • Welke voordelen heeft een Plug-in Hybride?
 • Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn BMW?
 • Hoe haal ik het beste uit mijn Plug-in Hybride?
 • Waarop moet ik letten als ik mijn Plug-in Hybride langere tijd niet gebruik?
 • Waar moet ik bij het opladen van mijn Plug-in Hybride op letten?
BMW Duurzaamheid - BMW i4 - THE i4 - G26 Gran Coupé.

BMW EN DUURZAAMHEID.

Duurzaamheid is voor ons een kernthema, waarop we niet bezuinigen. In tegendeel: we gaan de toekomst in met een volledig nieuwe en consequente strategie, die niet alleen verder gaat dan onze directe invloed, maar ook het thema duurzaamheid naar een volledig nieuw niveau tilt. Ontdek nu meer over BMW en duurzaamheid.

BMW eDRIVE ZONES & BMW POINTS.

BMW elektrisch rijden BMW eDrive Zones & BMW Points

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus. Met het programma BMW Points krijgt u bonuspunten voor iedere elektrisch gereden kilometer – en dubbele punten binnen milieuzones. Het behaalde aantal punten is te bekijken en beheren in de My BMW App*. De BMW Points zijn vervolgens in te wisselen voor handige beloningen, zoals een gratis BMW Charging laadquota.

BMW elektrische mobiliteit BMW opladen

UW BMW OPLADEN.

Ontdek elektrisch rijden zo eenvoudig, flexibel, individueel en transparant als u zelf wilt.
BMW elektrisch rijden BMW actieradius

ACTIERADIUS.

Vrijheid betekent voor ons grenzeloze mobiliteit.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW elektrische en Plug-in Hybride modellen varieert tussen de 0 en 2,2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik varieert tussen de 13,1 en 22,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 0 en 51 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2019. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW elektrische en Plug-in Hybride modellen varieert tussen de 0 en 2,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik varieert tussen de 14,4 en 25,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 0 en 56 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.