BMW Gouden wissel

DE GOUDEN WISSEL.

RUIL ELKE AUTO IN EN LEASE EEN NIEUWE BMW.

DE GOUDEN WISSEL.RUIL ELKE AUTO IN EN LEASE EEN NIEUWE BMW.

Een nieuwe BMW leasen is nu aantrekkelijker dan ooit, want momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto. Ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Dat is wat u noemt een Gouden Wissel.

Wilt u meer weten over de verschillende leasevormen of de financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld tijdelijk financieren tegen slechts 3,99% rente[1] op een nieuwe BMW, lees dan gerust verder. Direct in actie komen? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde BMW dealer.

Lees meer

VOORDELEN.

  • 01 Geld op uw bankrekening.
  • 02 Behoud mobiliteit.
  • 03 Rijd een nieuwe BMW.
  • 04 Ruime keus aan lease- en financieringsmogelijkheden.

EEN GOUDEN KANS OP EEN NIEUWE BMW.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

BMW Gouden Wissel koppel winkelwagen

LEASE UW BMW.

Als u uw huidige auto inruilt en kiest voor BMW Private Lease of Operational Lease, dan heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Zonder een grote investering te hoeven doen. Een BMW zonder zorgen, want in het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. En dankzij de vaste looptijd, kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren zodat u weet waar u aan toe bent.
Ontdek meer
BMW Gouden wissel

OF FINANCIER NU MET 3,99% RENTE.

U kunt uw nieuwe BMW ook zakelijk of privé financieren. Hiermee kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd. U kunt uw maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Het is mogelijk om tussentijds extra af te lossen tegen betaling. Als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit, is de financieringsrente nu tijdelijk slechts 3,99%[1] een nieuwe BMW. Zo bent u goed verzekerd én kunt u tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. En aan het einde van de looptijd bent u de trotse eigenaar van een prachtige, nieuwe BMW.
Ontdek meer

VIND UW BMW.

BMW Gouden wissel

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

Bent u klaar voor de Gouden Wissel? En heeft u uw nieuwe BMW al op het oog? Kies dan uw BMW, stel hem geheel naar wens samen en vraag direct een proefrit of offerte aan bij uw dichtstbijzijnde BMW dealer. 

REKENVOORBEELD. [1]

BMW Gouden wissel

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 3,99%
Termijnbedrag: € 339,93
Slotsom: € 13.125,00
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 3,99%