BMW Service. Experts in geweldig.

BMW SERVICE.

WIJ BLIJVEN DE BESTE SERVICE BIEDEN. JUIST NU.

BMW SERVICE.WIJ BLIJVEN DE BESTE SERVICE BIEDEN. JUIST NU.

Bij BMW maken we niet alleen kwalitatief hoogwaardige auto’s, we leveren ook altijd de beste service. We noemen onze mensen dan ook niet voor niets ‘Experts in Geweldig’. Juist in deze ongewone tijd vinden wij die service extra belangrijk. Want ook nu we elkaar even niet de hand kunnen schudden staat persoonlijke aandacht bij ons op de eerste plaats.

Onze BMW dealers zijn open voor uw bezoek en hebben verschillende hygiënemaatregelen genomen om u de service te kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Bekijk hieronder wat we voor u kunnen doen in deze tijd.

 

Lees meer

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

BMW Dealers. Altijd Dichtbij.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Onze BMW dealers zijn op afspraak open en hebben verschillende hygiënemaatregelen getroffen om u in deze tijd ook de service te kunnen bieden die u van ons kunt verwachten. Bezoek de dealerwebsite of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

EXPERTS IN GEWELDIG.

BMW Service. Contact zoals u het wenst.

CONTACT ZOALS U HET WENST.

Onze BMW dealers zijn open voor uw bezoek en hebben passende maatregelen genomen om u te kunnen ontvangen. En zoals altijd zijn alle dealers telefonisch goed bereikbaar. Maar mocht u andere wensen hebben, dan bieden veel van onze BMW dealers nu ook andere mogelijkheden om contact op te nemen. Zo kunt u via een videogesprek rondgeleid worden in en rond alle showroommodellen. En zo zijn er nog meer mogelijkheden voor iedereen die nu niet fysiek bij de dealer langs kan komen. Neem contact op met uw BMW dealer om te vragen wat er mogelijk is voor u.
Vind uw dealer
BMW Service. Facetime video gesprekken.

FACETIME VIDEO GESPREKKEN.

Voor iedereen met een Apple device is het mogelijk om een FaceTime Video-afspraak te maken. In een FaceTime Videogesprek kan uw BMW dealer u alles laten zien rondom het BMW model van uw voorkeur en direct uw vragen beantwoorden. Omgekeerd kunt u natuurlijk ook vanuit uw eigen auto vragen stellen aan uw dealer. Allemaal in hoge videokwaliteit via bijvoorbeeld uw iPhone of iPad met internetverbinding. Neem telefonisch contact op met uw BMW dealer om te vragen naar de mogelijkheden.
Vind uw dealer
BMW Service. Whatsapp gesprekken.

WHATSAPP (VIDEO) GESPREKKEN.

Veel BMW dealers zijn nu ook via WhatsApp te bereiken. Zo kunt u gebruik maken van de chat-functie van WhatsApp om snel uw korte vragen aan uw dealer te stellen. Daarnaast biedt WhatsApp ook de mogelijkheid tot videogesprekken, voor meer persoonlijk contact of een virtuele rondleiding om uw favoriete BMW. Dit is ook een goed alternatief voor mensen die geen gebruik kunnen maken van FaceTime.
Vind uw dealer
BMW Service. Telefonisch op afspraak.

TELEFONISCH OP AFSPRAAK.

Alle BMW dealers zijn telefonisch goed bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u een uitgebreide vraag of wilt u hulp bij bijvoorbeeld het configureren van uw BMW, dan is het handig om een telefonische afspraak te maken met uw BMW dealer. Zo weet u zeker dat uw dealer alle tijd heeft om u te woord te staan.
Vind uw dealer
BMW Service. Haal en breng service.

HAAL EN BRENG SERVICE.

Bij BMW bieden we altijd al een haal- en brengservice. Maar nu u misschien niet naar de dealer kunt komen is deze service extra handig. Heeft u een afspraak voor service of onderhoud van uw BMW, dan komen wij uw auto bij u ophalen en leveren wij hem weer bij u af. Daarbij nemen we alle hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van uw BMW.
Vind uw dealer

WE HELPEN U GRAAG VERDER.

BMW Service. Live preview van alle modellen.

LIVE PREVIEW VAN ALLE MODELLEN.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW? Geen probleem, vraag een vrijblijvende 1-op-1 online preview aan bij uw dealer. In een videogesprek laat uw dealer u alles zien en neemt u mee in en rond de auto. Dit kan bijvoorbeeld via FaceTime of WhatsApp video. Ook is het mogelijk om samen met uw dealer op afstand een nieuwe BMW samen te stellen. Uw configuratie wordt dan zeer waarheidsgetrouw weergegeven. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.
Vind uw dealer
BMW Service. Private lease op afstand.

PRIVATE LEASE ONLINE GEREGELD.

Wilt u Private Lease rijden in een BMW, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van een nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs de auto bij u voor de deur af. Stel uw eigen BMW samen en vraag vrijblijvend een offerte aan, of bespreek de mogelijkheden met uw dealer.
Ontdek meer
BMW Service. Configureer en deel.

CONFIGUREER EN DEEL.

Ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW. Stel uw ideale BMW samen. Klik op ‘Samenvatting’ en kies onderaan voor de optie ‘Via e-mail versturen’. Wanneer u de vooropgezette e-mail naar de door u geselecteerde BMW dealer stuurt neemt deze vervolgens contact met u op om de details door te nemen. Deel ook uw configuratie op Facebook of Instagram met #myBMWconfig.
Configureer nu
Uw nieuwe BMW uit voorraad

NIEUWE BMW UIT VOORRAAD.

Kunt u niet langer wachten en wilt u snel van uw nieuwe BMW genieten? Op onze website vindt u nieuwe BMW modellen die snel uit voorraad leverbaar zijn. U heeft keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Bekijk nu de voorraadmodellen en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.
Ontdek meer

ZELF EEN BMW ERVAREN?

Wilt u een proefrit maken in een BMW? Proefritten zijn weer mogelijk, met of zonder afspraak. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarbij letten we extra op hygiëne en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van de auto. Zo maakt u zorgeloos een proefrit in uw nieuwe BMW. Vraag een proefrit aan en de BMW dealer neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Lees meer

FAQ BMW EN CORONA.

FAW BMW en corona

BMW Group Nederland en haar dealers volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Met deze veelgestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

EXTRA REDENEN OM THUIS TE BLIJVEN.

EXTRA REDENEN OM THUIS TE BLIJVEN.

Omdat het op dit moment belangrijker dan ooit is om thuis te blijven, hebben we een aantal BMW activiteiten en spellen voor u op een rij gezet.

BMW Service. Zelf een BMW Ervaren?