cookiesDisabledBanner_Text Meer informatie over cookies

HET IS TIJD VOOR EEN NIEUWE DEFINITIE.

De BMW 7 Serie.

7000
0

ALLE BMW 7 SERIE MODELLEN.
IN EEN OOGOPSLAG.

Doorgaans laat een topklasse sedan zien dat u bent gearriveerd. Maar er is er één die aangeeft dat u nog verder wilt. Maatstaven zetten. De BMW 7 Serie.
Niet voor niets noemen wij onze hybride modellen 'BMW ActiveHybrid': ze bieden de volle dynamiek van een BMW en hebben tegelijkertijd een laag verbruik.

Ook in de vijfde generatie beschikken de topmodellen van de BMW 7 Serie – de BMW 760i en de BMW 760Li – over 12-cilinder benzinemotoren. De BMW TwinPower Turbo V12 accelereert de sedan in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De automatische Steptronic transmissie met acht versnellingen schakelt nagenoeg onmerkbaar en houdt bij hoge snelheden het toerental rustgevend laag. Reeds aan de sonore klank herkent u de V8-motor van de BMW 750i en BMW 750Li. 6-cilinder lijnmotoren met hun BMW typerende, stille loop vindt u in de BMW 740i/Li en 740d/Ld. Bijzonder economisch: de BMW 730d, die met een overweldigend koppel van 560 Nm nooit het gevoel geeft dat hij kracht te kort komt – ook niet in de lange uitvoering als BMW 730Ld. Veertien centimeter meer beenruimte achterin maken de verlengde uitvoeringen van de BMW 7 Serie tot de eerste keuze voor iedereen die vaak met chauffeur rijdt. De eerste keuze voor iedereen die altijd ontspannen wil arriveren, maar niets aan dynamiek wil inleveren. Bovendien garandeert de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving perfecte tractie op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie. Met BMW Individual kunt u uw BMW 7 Serie afstemmen op uw individuele wensen: met exclusieve lakkleuren, lederen bekledingen of edele houtsoorten. Wanneer u prijs stelt op een persoonlijk accent, ontdek dan wat op het eerste gezicht nauwelijks herkenbaar is: iets bijzonders, iets zeldzaams, iets wat werkelijk individueel is. Exclusiviteit die spreekt uit elk detail, al is het nog zo klein, van de BMW Individual 7 Serie.
De BMW ActiveHybrid 7 biedt de perfecte combinatie van comfort en dynamiek in een topklasse sedan. Voor het eerst kunt u in een hybride model genieten van de wendbaarheid en de prestaties van een BMW en daarbij tegelijkertijd brandstof en CO2 besparen, zonder concessies aan comfort of ruimte. De succesformule van de BMW 7 Serie als ActiveHybrid: BMW EfficientDynamics en de combinatie van een uiterst efficiënte BMW TwinPower Turbo V8 met een koppelsterke elektromotor die of voor extra trekkracht zorgt, of onder het remmen elektrische stroom opwekt – voor andere stroomverbruikers of voor de volgende boost. Bovendien garandeert de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving perfecte tractie op elk wegdek, in elke bocht en in elke rijsituatie. Net zoals de BMW 7 Serie is ook de BMW ActiveHybrid 7 verkrijgbaar in verlengde versie.
Of u nu een gebruikte BMW 7 Serie of een nieuwe BMW 7 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW 7 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.
Schakel visuele effecten uitSchakel visuele effecten in