BMW DRIVING EXPERIENCE.

Niets is rustgevender dan het gevoel van perfecte controle.

BMW Driving Experience Slotemaker komt voort uit Slotemakers anti-slipschool, sinds 1956 hét adres in Nederland voor lessen in voertuigbeheersing. BMW Group Nederland heeft Slotemaker gecontracteerd als rijvaardigheidinstituut voor onder andere (potentiële) klanten, relaties en BMW dealers. Het Center staat open voor zowel BMW rijders als bestuurders van een ander merk: de jonge chauffeur die ervaring mist, maar ook de ervaren bestuurder die zich wil perfectioneren in nog veiliger en efficiënter rijgedrag.
Het BMW Driving Experience Center kent drie pijlers: veiligheid, rij-ervaring en efficiency.

Beter rijden met meer rijplezier.

Veiligheid, rijvaardigheid en efficiency.

  • Veiligheid: Elke BMW is uitgerust met de meest vooruitstrevende actieve en passieve veiligheidssystemen. Maar technologie alleen volstaat niet. Er blijft nog steeds een bestuurder nodig die over de juiste ervaring en reflexen beschikt om al deze systemen correct te bedienen, zeker in noodsituaties.
    Juist dát leert men bij de BMW Safety training.

  • Rijvaardigheid: Het rijplezier van een BMW kan optimaal ervaren worden, als de bestuurder alle technologie in de auto juist weet te gebruiken. Zo leren cursisten tijdens de BMW M training om correct te reageren in situaties bij hogere snelheden en wordt de bijzondere M dynamiek optimaal ervaren.

  • Efficiency: Bij de Eco Pro trainingen krijgen deelnemers bruikbare tips om hun brandstofverbruik te verminderen en inzicht in ecologisch verantwoord autorijden. Ook de verkeersveiligheid wordt verhoogd door deelnemers verder vooruit te laten kijken en het verkeer ‘te laten lezen’ met een kleinere kans op schades tot gevolg. Op deze manier kunnen individuele bestuurders en wagenparkbeheerders kosten besparen en CO2-uitstoot verlagen.
 
Schakel visuele effecten uitSchakel visuele effecten in