Let op: geld lenen kost geld.

UW BMW FINANCIEREN.

VOOR NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW'S.

UW BMW FINANCIEREN.

UW BMW FINANCIEREN.VOOR NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW'S.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

RIJPLEZIER SPREIDEN.

U kunt uw nieuwe of gebruikte BMW financieren. Hiermee spreidt u de aanschafprijs van uw BMW (of een gedeelte daarvan) over een looptijd van 12 tot 60 maanden en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. U kunt kiezen uit twee financieringsvormen: één met vaste rente en looptijd of juist een variabele. Het belangrijkste verschil is zekerheid of flexibiliteit. U kunt uw nieuwe BMW nu tijdelijk vanaf 4,49% financieren.

Lees meer

PRIVÉ FINANCIEREN VANAF 4,49%.

BMW financiering berekenen

PRIVÉ FINANCIEREN VANAF 4,49%.

MET BMW PRIVATE FINANCE.

Wilt u uw nieuwe of gebruikte BMW privé financieren? Dan kunt u kiezen voor BMW Private Finance. U kiest dan voor zekerheid met een vaste looptijd en rente.

ZAKELIJK FINANCIEREN VANAF 4,49%.

BMW financiering zakelijk

ZAKELIJK FINANCIEREN VANAF 4,49%.

MET BMW PRIVATE FINANCE.

Wilt u uw nieuwe of gebruikte BMW privé financieren? Dan kunt u kiezen voor BMW Private Finance. U kiest dan voor zekerheid met een vaste looptijd en rente.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?

ZEKERHEID
FLEXIBILITEIT

REKENVOORBEELD*.

BMW financiering rekenvoorbeeld

REKENVOORBEELD*.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00

Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00

Totale kredietbedrag: € 26.250,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kosten percentage: 4,49%

Termijnbedrag: € 431,72

Totale door u te betalen bedrag: € 29.472,65

Vaste debetrente voet: 4,49%

 • De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW.


  De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2020.


  BMW Private Finance: De bedragen in de krediettabel zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.


  BMW Financial Lease: BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.