Let op: geld lenen kost geld.

UW BMW FINANCIEREN.

VOOR NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW'S.

UW BMW FINANCIEREN.

VOOR NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW'S.

UW BMW FINANCIEREN.VOOR NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW'S.
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

RIJPLEZIER SPREIDEN.

U kunt uw nieuwe of gebruikte BMW financieren. Hiermee spreidt u de aanschafprijs van uw BMW (of een gedeelte daarvan) over een looptijd van 12 tot 60 maanden en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. U kunt kiezen uit twee financieringsvormen: één met vaste rente en looptijd of juist een variabele. Het belangrijkste verschil is zekerheid of flexibiliteit. U kunt uw nieuwe BMW nu tijdelijk vanaf 4,49% financieren.

Lees meer

PRIVÉ FINANCIEREN VANAF 4,49%.

BMW financiering berekenen

PRIVÉ FINANCIEREN VANAF 4,49%.

MET BMW PRIVATE FINANCE OF BMW AUTOPLAN.

Wilt u uw nieuwe of gebruikte BMW privé financieren? Dan kunt u kiezen uit twee verschillende financieringsvormen. Het belangrijkste verschil zit hem in de looptijd en de rente. Houdt u van zekerheid? Kies dan voor de vaste looptijd en rente van BMW Private Finance. Blijft u liever flexibel? Kies dan voor de variabele looptijd en rente van BMW Autoplan.

ZAKELIJK FINANCIEREN VANAF 4,49%.

BMW financiering zakelijk

ZAKELIJK FINANCIEREN VANAF 4,49%.

MET BMW FINANCIAL LEASE OF BMW EXECUTIVE PLAN.

BMW Financial Services biedt u twee verschillende financieringsvormen om uw nieuwe of gebruikte BMW zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van BMW Financial Lease kiest u voor zekerheid. Blijft u liever flexibel? Dan past de variabele looptijd en rente van BMW Executive Plan beter bij u.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?

ZEKERHEID
FLEXIBILITEIT

REKENVOORBEELD*.

BMW financiering rekenvoorbeeld

REKENVOORBEELD*.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00

Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00

Totale kredietbedrag: € 26.250,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kosten percentage: 4,49%

Termijnbedrag: € 431,72

Totale door u te betalen bedrag: € 29.472,65

Vaste debetrente voet: 4,49%

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 7.500,-. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand januari 2019. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019.

De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Indien u een overeenkomst aangaat tegen 4,49% rente, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar 5,49%

Lees meer