0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

DYNAMISCH. COMFORTABEL.
100% ELEKTRISCH.

Stap in de wereld van de elektrische BMW modellen. Onze elektrische auto's combineren een moderne rijbeleving met efficiënte technologieën. Van elegante sedans tot krachtige SUV's – vind de BMW die helemaal past bij uw levensstijl. Ontdek meer over moderne en makkelijk toegankelijke laadtechnologieën. Profiteer van een puur elektrische actieradius die u dagelijks, maar ook bij langere reizen naar uw bestemming brengt.

DE VOORDELEN VAN DE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

BMW elektrische auto's duurzame mobiliteit

LOKAAL EMISSIEVRIJ RIJDEN.

Rijd lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Zo verlaagt u uw CO2 uitstoot en maakt u een statement voor milieubewuste mobiliteit.

BMW elektrische auto's BMW Wallbox

OPLADEN EENVOUDIG GEMAAKT.

Laad uw elektrische BMW heel eenvoudig op aan uw eigen BMW Wallbox bij u thuis. Dat kan 's nachts, zodat u ‘s ochtends weer met een volle accu aan de dag begint. Het voordeel van een eigen laadstation: u bespaart tijd en laadt uw elektrische auto veilig thuis op.

BMW elektrische auto's onderhoudskosten

LAGE GEBRUIKSKOSTEN.

Verlaag de uitstoot, bespaar kosten. De onderhoudskosten tijdens het gebruik van een elektrische auto vallen lager uit dan bij een auto met verbrandingsmotor. Er zitten geen slijtagegevoelige onderdelen in, zoals bougies, oliefilters of uitlaatsystemen en dat houdt de onderhoudskosten laag.

ELEKTRISCHE AANDRIJFTECHNOLOGIE.

BMW elektrische auto's snelle acceleratie

SNELLE ACCELERATIE.

Een elektromotor levert direct en efficiënt zijn volle vermogen. Het maximale koppel is direct vanuit stilstand beschikbaar. Zo bereikt u de topsnelheid zonder te schakelen.

BMW elektrische auto's veilig rijgedrag

VEILIG RIJGEDRAG DANKZIJ LAGER ZWAARTEPUNT.

Een betere wegligging en sportievere rijeigenschappen. Motor en accu bevinden zich in de bodem van de elektrische BMW. De auto blijft daardoor veilig binnen de rijstrook, ook in bochten.

BMW elektrische auto's BMW IconicSounds

INDIVIDUEEL INSTELBAAR RIJGELUID.

Het geluid past zich aan op uw rijstijl. Hans Zimmer zelf componeerde BMW IconicSounds Electric voor diverse scenario's, bijvoorbeeld sportief, efficiënt en gepersonaliseerd.

BMW elektrische auto's elektrische actieradius

DE ACTIERADIUS VAN ELEKTRISCHE AUTO'S.

GA OVER TOT
ACTIERADIUS.

Met de actieradius van onze elektrische BMW modellen bereikt u ook bestemmingen verder weg zonder problemen. De ingebouwde routeplanner zoekt automatisch de beste en snelste laadmogelijkheden langs de route. Precies op uw persoonlijke wensen afgestemd. Gelijkmatig rijden met een vooruitziende blik vergroot de actieradius van uw elektrische auto nog meer. Via de My BMW App plant u uw route al makkelijk van tevoren vanuit huis.

BEKIJK LAADSTATIONS VOOR UW ELEKTRISCHE BMW.

Meer informatie

Laadtijden van

Openbaar opladen

Snellaadstation (met max. capaciteit)

Bij een snellaadstation kunt u uw BMW bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

Snellaadstation (max. 50 kW)

Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

AC laadstation

Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

Thuis opladen

Wallbox/Flexible Fast Charger

Thuis kunt u uw BMW eenvoudig opladen met een BMW Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

De laadprestaties zijn afhankelijk van de batterijlading, omgevingstemperatuur, het individueel rijprofiel, het gebruik van extra stroomverbruikers en het specifieke model voertuig. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.
 

Met de My BMW App kunt u laadstations vinden en laadsessies plannen, controleren en beheren – zowel thuis als onderweg. Ontdek de vele functies van de My BMW App in de demomodus.

LAAD UW ELEKTRISCHE BMW
ZORGELOOS OP.

Ontdek meer over de verschillende manieren van opladen met BMW Charging. Zo snel mogelijk onderweg, in de buurt van een café of comfortabel thuis aan een Wallbox. Vind voor uw elektrische auto precies die laadmogelijkheid die bij uw situatie past.

DE MOBILITEIT VAN MORGEN MET
ONZE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

0:00
0:00 /  0:00

DIVERSITEIT ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

Beleef de toekomst van mobiliteit met de elektrische modellen van BMW i. Van compacte elektrische auto's tot elegante sedans, ruime combi's of volledig elektrische SUV’s – ons gamma elektrische auto's biedt voor iedereen het juiste model. De elektrische modellen van BMW i verbinden innovatieve technologie en materialen met indrukwekkend design en maximale efficiëntie.

OVERZICHT AANBOD

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

BMW i5 eDrive40 Sedan
BMW i4 eDrive40
BMW i7 xDrive60
  • BMW i5 eDrive40 Sedan

  • Vanaf € 77.565,20

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   502 - 579 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   30 min

  • BMW i4 eDrive40

  • Vanaf € 62.995,20

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   513 - 590 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   30 min

  • BMW i7 xDrive60

  • Vanaf € 145.456,20

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   589 - 624 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   34 min

BMW iX2 xDrive30
iX xDrive40
BMW iX1 eDrive20
BMW iX3
  • BMW iX2 xDrive30

  • Vanaf € 59.510,40

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   417 - 449 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   29 min

  • iX xDrive40

  • Vanaf € 85.000,60

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   403 - 435 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   31 min

  • BMW iX1 eDrive20

  • Vanaf € 48.475,20

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   430 - 474 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   29 min

  • BMW iX3

  • Vanaf € 71.465,20

  • Elektrische actieradius (WLTP)[1]

   461 - 471 km

  • Oplaadtijd (DC 10–80%)[2]

   31 min

Kosten elektrische BMW

DE KOSTEN VAN EEN ELEKTRISCHE BMW.

Hoe hoog zijn de laadkosten voor een elektrische auto? Bespaar geld dankzij lage onderhoudskosten en lagere belastingen. Zit er subsidie op elektrische auto's? Ontdek of een elektrische auto voor u voordelig is.

BMW elektrische auto's Plug-in Hybride modellen

PLUG-IN HYBRIDE:
FLEXIBEL ONDERWEG.

De Plug-in Hybride modellen van BMW combineren het beste van twee werelden. Tijdens korte ritjes of in de stad rijdt u lokaal emissievrij met de elektrische aandrijving. Op langere trips wordt uw BMW ondersteund door de normale benzinemotor. 

BMW elektrische auto's BMW iX5 Hydrogen

WATERSTOF ALS
ENERGIEBRON VAN DE TOEKOMST.

Met de BMW iX5 Hydrogen brengt BMW een innovatieve waterstofauto op de weg. Het bijtanken van de concept car kost maar 3-4 minuten voor een actieradius van maximaal 504 km. Hetzelfde gebruiksgemak als een auto met verbrandingsmotor – met alle voordelen van elektromobiliteit.

AANBIEDIENGEN ELEKTRISCHE AUTO'S

VIND UW ELEKTRISCHE BMW.

Nieuwe elektrische BMW modellen

UW NIEUWE ELEKTRISCHE BMW.

Vind direct beschikbare BMW modellen en koop of lease ze meteen online. Volledig elektrisch of als hybride model. Bijvoorbeeld de BMW iX, BMW i4 of BMW i3. Het aanbod is groot.

Elektrische BMW occasions

BESCHIKBARE ELEKTRISCHE BMW OCCASIONS.

De occasions van BMW mogen gezien worden. Natuurlijk ook de elektrische modellen. Ontdek welke elektrische BMW occasions er op dit moment beschikbaar zijn voor kopen of leasen.

VEELGESTELDE VRAGEN.

MEER INFORMATIE.

BMW elektrische auto proefrit

PROEFRIJDEN MET UW
FAVORIETE BMW MODEL.

U wilt zelf ervaren hoe uw favoriete elektrische BMW model rijdt en voelt? Maak eenvoudig online een afspraak op een datum van uw voorkeur. Uw lokale BMW dealer neemt contact met u op voor verdere informatie.

BMW elektrische auto's advies BMW Service Partner

WILT U PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen contact op met een BMW Service Partner bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek persoonlijk advies.

BMW elektrische auto's BMW klantenservice

BMW KLANTENSERVICE.

Bij alles wat uw BMW betreft staat de BMW klantenservice voor u klaar – geen vraag blijft onbeantwoord. Of u nu al een BMW rijdt of nog bezig bent met de aankoop van een nieuw model. 

BMW elektrische auto's BMW Online Genius

BMW ONLINE GENIUS STAAT U BIJ.

Nog vragen? De BMW Online Genius weet raad. Krijg alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Tik gewoon een vraag in of blader door de categorieën.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Kijk voor het gemiddelde brandstofverbruik, het gemiddelde stroomverbruik en de gemiddelde CO₂ emissie op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

[1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, uitrusting van de auto, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-koeling (preconditioning-functie).

 

[2] De laadprestaties zijn afhankelijk van de batterijlading, omgevingstemperatuur, het individueel rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers. De getoonde actieradii zijn gebaseerd op de beste WLTP resultaten. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.