THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTRISCH.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

Modellen

M Modellen

BMW M
BMW i5 M60

Max. vermogen

442 kW (601 pk)

0-100 km/h

3,8 s

Topsnelheid

230 km/h

Actieradius

tot 516 km

BMW i5 M60i xDrive: stroomverbruik (kWh/100 km, gemiddeld, WLTP): 20,6–18,2; elektrische actieradius (WLTP) in km: 455–516

SAMENSTELLEN

BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Carrosseriekleur Fire Red metallic naar verwachting beschikbaar vanaf 11/2023.

  PRESTATIES

  RIJDT ALS EEN M.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Krachtige elektromotor en sportieve rijdynamiek: de nieuwe BMW i5 M60 xDrive biedt de kenmerkende prestaties van een BMW M model – maar dan volledig elektrisch. Video toont geen actuele waarden.

  DESIGN

  ZIET ERUIT ALS EEN M.

  VOELT ALS EEN M.

  ACTIERADIUS & OPLADEN

  VOLLEDIG ELEKTRISCH.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Eenvoudig opladen. Altijd en overal. Met de oplossingen van BMW Charging voor de nieuwe BMW i5 M60 xDrive.

  ZORGELOOS ONDERWEG:

  RIJDEN EN OPLADEN.

  Laadtijden van

  Openbaar opladen

  Snellaadstation (min. 50 kW)

  Bij een snellaadstation kunt u uw BMW bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een wallbox) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen.

   

  In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van de BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. 

   

  Op de kaart staan alle snellaadstations binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Snellaadstation (max. 50 kW)

  Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen.

   

  In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. 

   

  Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  AC laadstation

  Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW.

   

  Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Thuis opladen

  Wallbox/meegeleverde laadkabel

  Thuis kunt u uw BMW eenvoudig opladen met een BMW Wallbox of de meegeleverde laadkabel. 

   

  Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De wallbox heeft afhankelijk van het type een maximaal laadvermogen van 22 kW, de meegeleverde laadkabel maximaal 22 kW.

   

  In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

  Het laadvermogen is afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel, het gebruik van extra stroomverbruikers en de uitrusting van de auto. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitvoeringen van het model kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App houdt u de actieradius en de laadstatus altijd en overal in het oog. Ook kunt u hier eenvoudig de optimale routes langs laadpunten plannen en versturen naar uw BMW. Download de app nu en beleef hem in demomodus.

  LAADMOGELIJKHEDEN.

  0:00
  0:00 /  0:00

  DUURZAAMHEID.

  Aan een duurzamere toekomst levert ook de BMW i5 M60 xDrive een bijdrage. Dankzij het gebruik van secundaire materialen en van groene stroom tijdens de productie wordt de CO2 voetafdruk van de BMW i5 M60 xDrive al geoptimaliseerd voordat die aan u afgeleverd wordt. Tijdens het rijden zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor een perfecte balans tussen efficiëntie en vermogen. Bovendien is in de BMW i5 M60 xDrive voor het eerst een interieur met vegan leder mogelijk.

  Technologieën

  INTELLIGENTE INNOVATIES.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  LEASEN OF FINANCIEREN?

  U heeft uw ideale BMW gevonden en wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Weet u al hoe u uw nieuwe BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk hier welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.

  EXPERTS IN GEWELDIG

  BMW SERVICES.

  Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

  BMW Services

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i5 M60 xDRIVE.