SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTRISCH.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

Modellen

M Modellen

BMW M
BMW i5 M60 xDrive Sedan

Max. vermogen

442 kW (601 pk)

0-100 km/h

3,8 s

Topsnelheid

230 km/h

Actieradius

tot 516 km


BMW i5 M60i xDrive[1]: stroomverbruik (kWh/100 km, gemiddeld, WLTP): 20,6–18,2; elektrische actieradius (WLTP) in km: 455–516
 

[1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  PRESTATIES

  RIJDT ALS EEN M.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Krachtige elektromotor en sportieve rijdynamiek: de nieuwe BMW i5 M60 xDrive biedt de kenmerkende prestaties van een BMW M model – maar dan volledig elektrisch. Video toont voorlopige waarden.

  ZORGELOOS
  ONDERWEG:
  RIJDEN EN

  OPLADEN MET DE BMW i5 M60 xDRIVE.

  Meer informatie

  Actieradius van

  Benodigde laadstops

  Dat is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken. 

  Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek. 

  Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

  Totale laadduur

  De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

  Totale reistijd incl. opladen

  De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

   

  Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

  The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival after covering the distance, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

  The journey time indicated is the sum of estimated driving time plus charging time if you have to include charging breaks on your route.
   
  It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

  De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

  Meer informatie

  Loading Time

  Laadtijden van

  Openbaar opladen

  Snellaadstation (HPC)

  Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i5 Touring bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Snellaadstation (max. 50 kW)

  Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  AC laadstation

  Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Thuis opladen

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Thuis kunt u uw BMW i5 Touring comfortabel opladen met een Wallbox of met de noodlader voor thuis (2,3 kW). Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

  Filter charging stations

  De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

  DESIGN

  ZIET ERUIT ALS EEN M.

  VOELT ALS EEN M.

  ACTIERADIUS & OPLADEN

  VOLLEDIG ELEKTRISCH.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Eenvoudig opladen. Altijd en overal. Met de oplossingen van BMW Charging voor de nieuwe BMW i5 M60 xDrive.

  LAADMOGELIJKHEDEN.

  0:00
  0:00 /  0:00

  DUURZAAMHEID.

  Aan een duurzamere toekomst levert ook de BMW i5 M60 xDrive een bijdrage. Dankzij het gebruik van secundaire materialen en van groene stroom tijdens de productie wordt de CO2 voetafdruk van de BMW i5 M60 xDrive al geoptimaliseerd voordat die aan u afgeleverd wordt. Tijdens het rijden zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor een perfecte balans tussen efficiëntie en vermogen. Bovendien is in de BMW i5 M60 xDrive voor het eerst een interieur met vegan leder mogelijk.

  Technologieën

  INTELLIGENTE INNOVATIES.

  Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

  De Driving Assistant Professional houdt u tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dat is bijzonder handig bij fileverkeer. Zo nodig remt uw BMW af tot stilstand, om zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.

  Uw BMW parkeert zichzelf in.

  Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

  Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

  De BMW Head-up Display projecteert belangrijke informatie direct in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen niet van de weg hoeft te halen. Augmented View voorziet de weg voor u live van grafische aanwijzingen voor een eenvoudiger navigatie.

  Meer dan alleen een sleutel.

  Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  LEASEN OF FINANCIEREN?

  U heeft uw ideale BMW gevonden en wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Weet u al hoe u uw nieuwe BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk hier welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.

  EXPERTS IN GEWELDIG

  BMW SERVICES.

  Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

  BMW Services

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i5 M60 xDRIVE.

  Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i5 Sedan varieert tussen de 20,5 - 18,2 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 457 - 514 km en de gemiddelde CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.