0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

DE ACTIERADIUS VAN
ELEKTRISCHE AUTO'S.

ELKE DAG COMFORTABEL OP WEG.

Ver. Verder. Elektrische actieradius. De actieradius bepaalt hoe flexibel en hoe geschikt uw elektrische auto is voor dagelijks gebruik. Dankzij innovatieve technologieën hebben elektrische BMW modellen een grote accucapaciteit. Ze zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook krachtig. De BMW i7 eDrive50, BMW i7 xDrive60 en BMW iX xDrive50 bereiken bijvoorbeeld een puur elektrische actieradius tot wel 600 km (WLTP). Bovendien laadt u uw BMW op via een van de grootste laadnetwerken van Europa, dat steeds groter wordt. Slimme technologieën aan boord optimaliseren de actieradius van uw BMW. Op lange ritten nemen geoptimaliseerde laadroutes automatisch de planning van uw laadstops over.

ACTIERADIUS

ELEKTRISCHE AUTO'S: VERGELIJK DE ACTIERADIUS.

Meer informatie

Voorbeeldroute

toon andere voorbeeldroutes
  stop(s)
  h
  h

  De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.
   

  Met de My BMW App heeft u de actieradius en de laadstatus altijd en overal in het oog. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app.

  BEREIK UW BESTEMMING ZONDER ZORGEN.

  My BMW routeplanner

  DE ROUTEPLANNER DIE U BIJSTAAT.

  Bij lange reizen neemt de My BMW App de planning van de laadstops en de route van u over. U voert de bestemming in en de geoptimaliseerde laadrouteplanner berekent de beste route voor u. Inclusief laadstops voor uw elektrische auto op het optimale moment langs de route. Zo heeft u altijd helder hoeveel tijd u aan een langere rit kwijt bent en kunt u zonder zorgen of stress vertrekken. Met de demoversie kunt u ook zonder eigen BMW een inkijkje krijgen in de functies van de My BMW App. Download de app, log in en probeer hem uit.

  Actieradius range circle

  DE ACTIERADIUS ALTIJD IN BEELD.

  In een oogopslag zien hoe ver u nog kunt rijden: een blauwe cirkel rond de plek waar u rijdt geeft de actuele actieradius aan op de kaart. Zo kunt u moeiteloos inschatten hoe ver u nog kunt rijden tot u een laadpauze moet nemen.

  Actieradius tips elektrische auto

  ZO VERGROOT U DE ACTIERADIUS. TIPS VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S.

  U kunt een aantal dingen doen om de actieradius van uw elektrische auto zo groot mogelijk te maken. Anticipeer bij het rijden op de snelweg zo goed mogelijk op de omstandigheden. Op lange ritten kunt u het best tussen de 120 en 130 km/h rijden. Voorkom dat u hard moet remmen. Laat in plaats daarvan het 'stroompedaal' (het gaspedaal) los of trap de rem een klein beetje in. Het koelen of opwarmen van uw elektrische auto kunt u het best doen als hij nog aan het opladen is. En gebruik de BMW Efficient Mode.

  VAN KLANTEN VOOR KLANTEN: ELEKTRISCH RIJDEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

  “Soms is elektrisch rijden zelfs gemakkelijker dan rijden met een verbrandingsmotor.”  Bekijk de video en ontdek hoe onze klanten het opladen binnen hun eigen vier muren hebben ontdekt. Maar ook hoe comfortabel het opladen is op langere reizen. En welke kansen daardoor zijn ontstaan.

  0:00
  0:00 /  0:00

  VAN KLANTEN VOOR KLANTEN: ELEKTRISCH RIJDEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

  “Soms is elektrisch rijden zelfs gemakkelijker dan rijden met een verbrandingsmotor.”


  Bekijk de video en ontdek hoe onze klanten thuisladen hebben ontdekt. Maar ook hoe comfortabel het opladen is op langere reizen. En welke kansen daardoor zijn ontstaan.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Actieradius

  MAXIMALE ACTIERADIUS MET MINIMALE INSPANNING.


  Zo komt u verder. De Efficient Mode helpt u met tips om efficiënter te rijden. Hoe efficient u onderweg bent, kunt u zien op het display. Bij een efficiënte rijstijl is de achtergrondkleur van de prestatieweergave blauw. Bij een inefficiënte rijstijl wordt deze grijs. Heeft u toch een keer te weinig kilometers over, dan kunt u de modus MAX RANGE activeren en met nog meer efficiëntiemaatregelen de resterende actieradius met tot wel 20% vergroten.[1] Een grove schatting van uw actuele actieradius kunt u ook zien als gekleurde cirkel op de kaart in de My BMW App. 

  [1] De haalbare extra actieradius is afhankelijk van uw rijstijl en de lokale omstandigheden.

  OVER ELEKTRISCH RIJDEN.

  VEELGESTELDE VRAGEN.

  MEER INFORMATIE.

  BMW actieradius proefrit

  PROEFRIJDEN MET UW
  FAVORIETE BMW MODEL.

  U wilt zelf ervaren hoe uw favoriete elektrische BMW model rijdt en voelt? Maak eenvoudig online een afspraak op een datum van uw voorkeur. Uw lokale BMW dealer neemt contact met u op voor verdere informatie.

  BMW openbaar opladen advies BMW Service Partner

  WILT U PERSOONLIJK
  ADVIES?

  Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen contact op met een BMW Service Partner bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek persoonlijk advies.

  BMW actieradius BMW klantenservice

  BMW KLANTENSERVICE.

  Bij alles wat uw BMW betreft staat de BMW klantenservice voor u klaar – geen vraag blijft onbeantwoord. Of u nu al een BMW rijdt of nog bezig bent met de aankoop van een nieuw model.

  BMW actieradius BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS STAAT U BIJ.

  Nog vragen? De BMW Online Genius weet raad. Krijg alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Tik gewoon een vraag in of blader door de categorieën.