BMW iX2 xDrive30

SHOP THE LOOK

BMW iX2 xDrive30

THE NEW

iX2

BMW i

DE EERSTE BMW iX2. 100% ELEKTRISCH.

TIJDELIJK €629,- P/M MET OPERATIONAL LEASE.

 Price

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW iX2 combineert volledig elektrisch rijplezier met veel ruimte en een markant en modern design. Vanbuiten sportief en krachtig, vanbinnen elegant. In de nieuwe BMW iX2 bereikt u elke dag uw bestemming zonder lokale emissies, maar mét het bekende comfort van BMW. Ontdek alle uitvoeringen van de BMW iX2, de uitrustingsopties en technische gegevens en de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW iX2 eDrive20
   BMW iX2 eDrive20

   Vermogen

   150 kW (204 pk)

   Acceleratie 0-100 km/h

   8,6 s

   Topsnelheid

   170 km/h

   Actieradius (max.)

   478 km

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

   M Sport pakket

   VOORDEEL OP
   M SPORTPAKKET PRO.

   Voor de BMW iX2 is nu tijdelijk het M Sportpakket Pro extra aantrekkelijk geprijsd. U betaalt nu slechts € 995,-. Pure sportiviteit vanbuiten, vanbinnen en ook op technisch gebied. Het M Sportpakket Pro breidt het M Sportpakket uit met talrijke extra opties. Door dit pakket krijgt de BMW iX2 een nóg sportievere uitstraling. Pakketinhoud:

    

   01 - M Hoogglans Shadow Line exterieurdelen

   02 - M Sportremsysteem met remklauwen in Rot

   03 - M Achterspoiler

   04 - M Koplampen Shadow Line

   05 - M Veiligheidsgordels voorzien van M striping

    

   Alleen i.c.m. / als uitbreiding op 337 - M Sportpakket

   BMW FINANCIAL SERVICES

   OPERATIONAL LEASE VANAF € 629,-.

   BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW iX2 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

   Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

   BMW iX2 in Dragonfire Red geparkeerd voor een huis

   GROOTSE VERSCHIJNING. KLEINE VOETAFDRUK.

   De eerste volledig elektrische BMW iX2 xDrive30e zorgt met zijn SUV-coupésilhouet en verlichte BMW nierengrille Iconic Glow voor een markante uitstraling. Hij brengt de flexibiliteit en ruimte van BMW X samen met een innovatieve, puur elektrische aandrijflijn van BMW i. Met een actieradius tot aan 449 km (WLTP)[1]  en een acceleratie van 5,6 seconden (0-100 km/h) bent u klaar voor elke rit, ook voor de langere.

   BMW iX2.

    InfoI content placeholder

    SHOP THE LOOK

    VOOR U SAMENGESTELD.

    BMW iX2 eDrive20
    BMW iX2 xDrive30
    BMW iX2 xDrive30

    BMW iX2 eDrive20

    BMW iX2 xDrive30

    BMW iX2 xDrive30

    EXTERIEURDESIGN

    INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING.

    OOK IN HET DONKER: ONMISKENBAAR.

    Zeker in het donker is de BMW nierengrille Iconic Glow een echte blikvanger: tijdens het rijden en bij stilstand accentueert wit licht de markante contouren. Een innovatieve technologie met door LED verlichte vezels creëert een opvallend lichteffect dat te zien is terwijl u rijdt en ook als u uw BMW ver- en ontgrendelt.

    INTERIEURDESIGN

    COMPROMISLOOS DESIGN.

    ALSOF U IN DE OPEN LUCHT ZIT.

    Dankzij het glazen panoramadak lijkt het interieur nog ruimer. Er komt meer licht binnen en op iedere zitplaats geniet u van een ruimtelijk gevoel.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEF ENTERTAINMENT.

    ONDERWEG GAMEN.

    Single- of multiplayer – met AirConsole Gaming verandert u uw BMW in een gameconsole. Verbeter tijdens een pauze uw highscore op het BMW Curved Display of daag uw passagiers uit. Smartphones worden controllers. Scan gewoon de QR-code op het Touch Control Display en begin te spelen.

    BMW iX2 elektrische X2 SUV U10 Digital Premium

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek de uitrusting BMW Digital Premium[3] met aanvullende digitale functies – begin met een gratis testversie.

    • Dankzij extra BMW Maps functies toegang tot realtime verkeersinformatie voor de gehele kaart (ook zonder actieve routebegeleiding).
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps – inclusief databundel en regelmatige updates.
    • Met de extra functies voor personalisering leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt naar wens eenvoudige taken automatisch van u over.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's geven de omgeving van uw BMW in 3D weer op het Touch Control Display. Zo ziet u direct hoeveel ruimte u heeft om te manoeuvreren.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Past het grootlicht automatisch aan afhankelijk van de verkeerssituatie. Voor de beste verlichting op donkere wegen.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

    Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

    Moeiteloos naar uw bestemming. Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    100% ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    Elektrische acceleratie, BMW My Modes, IconicSounds Electric en meer: kenmerkend BMW X rijplezier, nu ook 100% elektrisch. (Waarden in de video zijn voorlopig.)

    ZORGELOOS ONDERWEG:
    RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW iX2.

    Meer informatie

    Actieradius van

    Benodigde laadstops

    Dit is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken.

     

    Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

    Totale laadduur

    De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

     

    Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

    Totale reistijd incl. opladen

    De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

     

    Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Het laadvermogen is afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel, het gebruik van extra stroomverbruikers en de uitrusting van uw BMW. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde voorbeeldwaarden zijn gebaseerd op de standaarduitvoering van het geselecteerde model. Voor andere uitvoeringen kunnen andere waarden gelden.

    Met de My BMW App heeft u de actieradius en laadstatus van uw BMW altijd en overal in het oog. Ook geoptimaliseerde laadroutes kunt u heel eenvoudig plannen en naar uw BMW versturen. Download de app nu en ontdek hem in de demo-modus.

    Meer informatie

    Loading Time

    Laadtijden van

    Openbaar opladen

    Snellaadstation (HPC)

    Bij een snellaadstation (HPC) kunt u uw BMW iX2 bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22.03.2023)

    Snellaadstation (max. 50 kW)

    Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22.03.2023)

    AC laadstation

    Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22.03.2023)

    Thuis opladen

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Thuis kunt u uw BMW eenvoudig opladen met een BMW Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

    Filter charging stations

    EENVOUDIG OPLADEN. ALTIJD.

    Verder rijden, meer beleven. Met een accucapaciteit van tot 64,8 kWh en een geschatte actieradius tot aan 478 km. brengt de BMW iX2 u ontspannen naar uw bestemming.

    Met een actieradius tot aan 478 km[1] en intelligente routeplanning reist u ook elektrisch zonder zorgen. Op langere ritten laadt u de accu in 30 minuten zo weer bij tot 80%.

    OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

    BMW iX2 elektrische X2 SUV U10 financieren en leasen

    BMW FINANCIAL SERVICES

    LEASEN OF FINANCIEREN?,-

    Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af.

    ADVIES EN SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE BMW iX2.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN.

    Stroomverbruik en CO₂ emissie.


    Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX2 varieert tussen de 17,7 - 15,3 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 478 en 417 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.

     

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.