ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE.

  Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Uw BMW partner geeft u graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend.

   

  De fiscale waarde berekent u door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

   

  De kosten rijklaar maken bestaan o.a. uit: het in- en uitwendig schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaten, nul-beurt, lifehammer, gevarendriehoek, motorolieset en een volle tank brandstof respectievelijk – voor de volledig elektrische en hybride modellen – publieke laadkabel mode 3 en een geladen accupakket.

   

  Het kostenoverzicht rijklaar maken, welke te raadplegen is in de prijslijst van het betreffende BMW model, vermeldt de advieskosten voor het rijklaar maken vanuit BMW Group Nederland. De verschillende BMW dealers kunnen hiervan afwijken. De definitieve kosten voor het rijklaar maken van uw BMW zijn opvraagbaar bij uw dealer. 

  Lees meer