BMW X2 sDrive20i Launch Edition

SHOP THE LOOK

BMW X2 sDrive20i Launch Edition

BMW X2 U10 Konfigurieren 02

THE NEW

X2

DE NIEUWE BMW X2.

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW X2 – een SUV met de perfecte balans tussen luxe, prestaties en veelzijdigheid. Ontdek het markante design met zijn krachtige lijnen en sportieve uitstraling. Stap in en geniet van het interieur vol hoogwaardige uitrustingen, innovatieve technologie en ergonomisch comfort. Ontdek alles over de verschillende varianten van de BMW X2, met benzine- of dieselmotor, uitrustingsopties en prijzen en personaliseer hem geheel naar uw eigen smaak.

M Sport pakket

VOORDEEL OP
M SPORTPAKKET PRO.

Voor de BMW X2 is nu tijdelijk het M Sportpakket Pro extra aantrekkelijk geprijsd. U betaalt nu slechts € 995,-. Pure sportiviteit vanbuiten, vanbinnen en ook op technisch gebied. Het M Sportpakket Pro breidt het M Sportpakket uit met talrijke extra opties. Door dit pakket krijgt de BMW X2 een nóg sportievere uitstraling. Pakketinhoud:

 

01 - M Hoogglans Shadow Line exterieurdelen

02 - M Sportremsysteem met remklauwen in Rot

03 - M Achterspoiler

04 - M Koplampen Shadow Line

05 - M Veiligheidsgordels voorzien van M striping

 

Alleen i.c.m. / als uitbreiding op 337 - M Sportpakket

technische gegevens

UITVOERINGEN.

   BMW X2 sDrive20i Launch Edition
   BMW X2 sDrive20i Launch Edition

   Vermogen[1]

   125 kW (170 pk)

   Koppel[1]

   280 Nm

   Acceleratie 0-100 km/h

   8,3 s

   Topsnelheid

   213 km/h

   BMW X2 sDrive20i[1]: brandstofverbruik (gemiddeld, WLTP) in l/100 km: 6,5–6,0; CO2 uitstoot (gemiddeld, WLTP) in g/km: 148–136

    

   [1] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor (115 kW) en elektromotor (tot 14 kW).

   Buitenkant BMW X2 sDrive20i in Capeyork Green in stedelijke setting voor kantoorgebouw

   PRESTATIES EN DESIGN: BEIDE OPZIENBAREND.

   De nieuwe BMW X2 maakt uw dagelijkse ritten nog spannender, sportiever en comfortabeler. Vooral door zijn extraverte design en dynamische coupé silhouet. Het interieur maakt een elegante indruk met het grote glazen dak en het gebogen BMW Curved Display. Met een benzinemotor levert de BMW X2 sDrive20i 125 kW (170 pk)[1] en een topsnelheid van 213 km/h.

   SAMENSTELLEN

   BMW X2.

    InfoI content placeholder

    SHOP THE LOOK

    VOOR U SAMENGESTELD.

    BMW X2 sDrive20i Launch Edition
    BMW X2 sDrive20i Launch Edition
    BMW X2 M35i xDrive

    BMW X2 sDrive20i Launch Edition

    BMW X2 sDrive20i Launch Edition

    BMW X2 M35i xDrive

    EXTERIEURDESIGN

    EXTRAVERT X.

    INTELLIGENTE LED-TECHNOLOGIE.

    Stralend, helder en onmiskenbaar: koplampen, achterlichten, dagrij- en positieverlichting schijnen bij stilstand en onderweg met moderne LED technologie.

    INTERIEURDESIGN

    FOCUS OP BUITENGEWOON COMFORT.

    ALSOF U IN DE OPEN LUCHT ZIT.

    Dankzij het glazen panoramadak lijkt het interieur nog ruimer. Er komt meer licht binnen en op iedere zitplaats geniet u van een ruimtelijk gevoel.

    RIJDYNAMIEK

    MEER RIJPLEZIER. ZONDER CONVENTIONEEL TE ZIJN.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEF ENTERTAINMENT.

    ONDERWEG GAMEN.

    Single- of multiplayer – met AirConsole Gaming verandert u uw BMW in een gameconsole. Verbeter tijdens een pauze uw highscore op het BMW Curved Display of daag uw passagiers uit. Smartphones worden controllers. Scan gewoon de QR-code op het Touch Control Display en begin te spelen.

    BMW X2 Digital Premium functies

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek de uitrusting BMW Digital Premium[2] met aanvullende digitale functies – begin met een gratis testversie.

    • Dankzij extra BMW Maps functies toegang tot realtime verkeersinformatie voor de gehele kaart (ook zonder actieve routebegeleiding).
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps – inclusief databundel en regelmatige updates.
    • Met de extra functies voor personalisering leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt naar wens eenvoudige taken automatisch van u over.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's geven de omgeving van uw BMW in 3D weer op het Touch Control Display. Zo ziet u direct hoeveel ruimte u heeft om te manoeuvreren.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Past het grootlicht automatisch aan afhankelijk van de verkeerssituatie. Voor de beste verlichting op donkere wegen.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

    Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

    Moeiteloos naar uw bestemming. Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW X2 financierings- en leasemogelijkheden

    BMW FINANCIAL SERVICES

    LEASEN OF FINANCIEREN?,-

    Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af.

    Advies en services

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X2.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN.

    Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

    [1] Bestaande uit brandstofmotor van 115 kW en elektromotor van 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium is een betaalde abonnementsdienst. Voor bepaalde functies is een netwerkverbinding vereist. BMW Digital Premium heeft geen in-app aankopen.


    De bij de benzinemotoren vermelde waarden voor vermogen, rijprestaties en brandstofverbruik gelden bij gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98. Gegevens over het brandstofverbruik hebben betrekking op gebruik met referentiebrandstof volgens (EC) 2018/1832. De benzinemotoren zijn geschikt voor een brandstofkwaliteit van RON 91 en hoger, met een maximaal ethanolaandeel van 10% (E10). Het gebruik van een brandstofkwaliteit van minimaal RON 95 wordt aangeraden. Voor high-performance-modellen beveelt BMW het gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98 aan.

     

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 varieert tussen de 6,6 en 5,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 150 en 132 g/km. Data op basis van peildatum 1 september 2023[1]. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.