BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

SHOP THE LOOK

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé Konfigurieren
 Price

THE NEW

i4

BMW i

DE NIEUWE BMW i4.

NOG MEER RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW i4 is sportief en 100% elektrisch. Hij laat een blijvende indruk achter: de nieuw ontworpen voorkant benadrukt zijn atletische karakter. De achterkant wordt gekenmerkt door elegante achterlichten die een esthetisch totaalbeeld vormen. In het interieur zorgen het nieuwe design van het stuurwiel en de ambianceverlichting voor een moderne sfeer. Ontdek alle varianten van de nieuwe BMW i4, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

De BMW i4 M Sport Edition

De BMW i4 eDrive35 is nu tijdelijk leverbaar als M Sport Edition vanaf € 61.223,-. Met de M Sport Edition wordt het sportieve design van de nieuwe i4 zowel vanbinnen als vanbuiten extra benadrukt door het M Sportpakket en een BMW metallic exterieurkleur*. Het M Sportonderstel zorgt voor nog meer rijplezier.

 

BMW i4 eDrive35 M Sport Edition:

01 - M Aerodynamicapakket

02 - BMW metallic exterieurkleur*

03 - M Sport onderstel

04 - 18 inch lichtmetalen M wielen Aerodynamisch (styling 858 M) in Bicolor Midnight Grau

05 - M Sport interieurpakket

06 - Bekleding in Sensatec Schwarz geperforeerd

* Reguliere BMW metallic exterieurkleuren uit het aanbod, raadpleeg de prijslijst van de BMW i4 voor alle details.

technische gegevens

UITVOERINGEN.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

   Vermogen

   250 kW (340 pk)

   0-100 km/h

   5,6 s

   Topsnelheid

   190 km/h

   Actieradius[1]

   505 - 597 km

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1]: Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 18,2 - 15,5; e-actieradius (WLTP) in km: 505 - 597

    

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

   BMW i4 Gran Coupé buitenaanzicht in een nieuw design

   ELEKTRISCH. ONNAVOLGBAAR. ELEGANT.

   De nieuwe BMW i4 eDrive40 Gran Coupé toont zijn sportieve karakter in alle facetten. De krachtige elektrische aandrijving accelereert van 0 tot 100 km/h in 5,6 seconden. En brengt u met een actieradius tot 505 - 597 km (WLTP) comfortabel naar uw bestemming. Met het bicolor velgdesign en de slanke koplampen onderscheidt hij zich ook visueel van de massa. Nieuwe bedieningselementen voor de luchtuitstroomopeningen in het dashboard maken het mogelijk om de luchtstroom met draai- en kantelbewegingen naar wens aan te passen. En dankzij de digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant bent u onderweg optimaal verbonden.

   BMW FINANCIAL SERVICES

   OPERATIONAL LEASE VANAF
   € 749,-.

   BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i4 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

    

   Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

    

   UW NIEUWE BMW i4.

    InfoI content placeholder

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    100% ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    ZORGELOOS ONDERWEG: RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW i4.

    Meer informatie

    Actieradius van

    Benodigde laadstops

    Dit is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken.

    Er wordt alleen rekening gehouden met werkelijk bestaande oplaadpunten met de kortst mogelijke omweg en een startlaadtoestand van 100%. De weergegeven laadstops en -duur hebben vrije en werkende laadpunten als voorwaarde en zijn gebaseerd op een restcapaciteit van de accu van minstens 10% bij aanvang van de laadstop.

    Hierbij hebben snellaadstations de voorkeur (bijv. uit het IONITY-netwerk), omdat u uw voertuig daar met het maximale laadvermogen kunt opladen.

    Totale laadduur

    De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten.

     

    Er wordt alleen rekening gehouden met werkelijk bestaande oplaadpunten met de kortst mogelijke omweg en een startlaadtoestand van 100%.  De weergegeven laadstops en -duur hebben vrije en werkende laadpunten als voorwaarde en zijn gebaseerd op een restcapaciteit van de accu van minstens 10% bij aanvang van de laadstop.

     

    Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

    Totale reistijd incl. opladen

    De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

     

    Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

    Weergegeven wordt de resterende acculaadtoestand bij aankomst als de laadtoestand bij aanvang van de rit 100% is.

    De aangegeven reistijd is de geschatte rijtijd. Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

    De actieradius en laadprestaties zijn afhankelijk van de laadtoestand, omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel, het gebruik van nevenverbruikers en van het gekozen voertuig zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder al gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik. De getoonde waarden zijn berekeningen voor de basisconfiguratie van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

    Met de My BMW App heeft u de actieradius en de laadstatus altijd en overal in het oog. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

    Meer informatie

    Loading Time

    Laadtijden van

    Openbaar opladen

    Snellaadstation (HPC)

    Bij een snellaadstation kunt u uw BMW bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen.

    In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast.

    Kijk op de kaart en ontdek het netwerk van snellaadstations.

    Snellaadstation (max. 50 kW)

    Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen.

    In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast.

    Kijk op de kaart en ontdek het netwerk van DC-laadstations.

    AC laadstation

    Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent.

    In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd die nodig is om de accu op te laden van 0 naar 100% met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van het uitrustingsniveau.

    Kijk op de kaart en ontdek het netwerk van laadstations met wisselstroom.

    Thuis opladen

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Thuis kunt u uw BMW eenvoudig opladen met een BMW Wallbox of met de Flexible Fast Charger.

    Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW.

    In het overzicht ziet u de tijd die minimaal nodig is om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

    Filter charging stations

    OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

    EXTERIEURDESIGN

    DYNAMISCH IN IEDER OPZICHT.

    MEER UITRUSTING, MEER M.

    Met het M Sportpakket ziet uw BMW er nog sneller uit en rijdt hij ook sportiever. Het combineert het M Aerodynamicapakket met opvallend sportieve M uitrustingen.

     

     

     

    INTERIEURDESIGN

    STIJLVOL EN PREMIUM.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 Gran Coupé Bagageruimte en achterklep

    OPGERUIMD STAAT NETJES.

    Alles opgeborgen en binnen handbereik. Door de innovatieve toevoeging van opbergvakken in de bagageruimte kunnen accessoires ordelijk worden opgeborgen. Dankzij het opgeruimde totaalbeeld raakt u nooit meer het overzicht kwijt.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEVE ONDERSTEUNING.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCITIES.

    Een nieuw startscherm en snelle bediening met Quick Select. Met BMW Operating System 8.5 liggen entertainment en contacten binnen handbereik.

    BETER VERBONDEN.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional ondersteunt tot 190 km/h actief de rijstrookassistentie en behoudt de afstand. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's brengen de omgeving van uw voertuig in 3D-aanzicht in beeld op de Control Display. Zo ziet u meteen hoeveel manoeuvreerruimte u heeft.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW 4 Serie Gran Coupé Financiering en leasen

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW i4.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i4.

    MEER UITVOERINGSOPTIES

    DIT KAN OOK INTERESSANT VOOR U ZIJN.

     

    Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 varieert tussen de 17,4 - 13,2 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 461 en 595 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.

     

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.