BMW i4 eDrive40

SHOP THE LOOK

BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé Konfigurieren

THE NEW

i4

BMW i

DE NIEUWE BMW i4.

NOG MEER RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW i4 is sportief en 100% elektrisch. Hij laat een blijvende indruk achter: de nieuw ontworpen voorkant benadrukt zijn atletische karakter. De achterkant wordt gekenmerkt door elegante achterlichten die een esthetisch totaalbeeld vormen. In het interieur zorgen het nieuwe design van het stuurwiel en de ambianceverlichting voor een moderne sfeer. Ontdek alle varianten van de nieuwe BMW i4, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

technische gegevens

UITVOERINGEN.

   BMW i4 eDrive40
   BMW i4 eDrive40

   Vermogen[2]

   250 kW (340 pk)

   0-100 km/h[2]

   5,6 s

   Topsnelheid[2]

   190 km/h

   Actieradius[1][2]

   505 - 597 km

   BMW i4 eDrive40[1][2]: Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 18,2 - 15,5; e-actieradius (WLTP) in km: 505 - 597

    

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

    

   [2] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

   BMW i4 Gran Coupé buitenaanzicht in een nieuw design

   ELEKTRISCH. ONNAVOLGBAAR. ELEGANT.

   De nieuwe BMW i4 eDrive40 toont zijn sportieve karakter in alle facetten. De krachtige elektrische aandrijving accelereert van 0 tot 100 km/h[2] in 5,6 seconden. En brengt u met een actieradius tot 505 - 597 km (WLTP) comfortabel naar uw bestemming. Met het bicolor velgdesign en de slanke koplampen onderscheidt hij zich ook visueel van de massa. Nieuwe bedieningselementen voor de luchtuitstroomopeningen in het dashboard maken het mogelijk om de luchtstroom met draai- en kantelbewegingen naar wens aan te passen. En dankzij de digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant bent u onderweg optimaal verbonden.

   UW NIEUWE BMW i4.

    InfoI content placeholder

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    100% ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    ZORGELOOS ONDERWEG: RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW i4.

    Meer informatie

    Actieradius van

    Benodigde laadstops

    Dit is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken.

     

    Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

     

    Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

    Totale laadduur

    De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

     

    Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

    Totale reistijd incl. opladen

    De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

     

    Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

    The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival after covering the distance, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

    The journey time indicated is the sum of estimated driving time plus charging time if you have to include charging breaks on your route.
     
    It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

    Meer informatie

    Loading Time

    Laadtijden van

    Openbaar opladen

    Snellaadstation (HPC)

    Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i4 Gran Coupé bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

    Snellaadstation (max. 50 kW)

    Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

    AC laadstation

    Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

    Thuis opladen

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Thuis kunt u uw BMW i4 Gran Coupé comfortabel opladen met een Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

    Filter charging stations

    OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

    EXTERIEURDESIGN

    DYNAMISCH IN IEDER OPZICHT.

    MEER UITRUSTING, MEER M.

    Met het M Sportpakket ziet uw BMW er nog sneller uit en rijdt hij ook sportiever. Het combineert het M Aerodynamicapakket met opvallend sportieve M uitrustingen.

     

     

     

    INTERIEURDESIGN

    STIJLVOL EN PREMIUM.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 Gran Coupé Bagageruimte en achterklep

    OPGERUIMD STAAT NETJES.

    Alles opgeborgen en binnen handbereik. Door de innovatieve toevoeging van opbergvakken in de bagageruimte kunnen accessoires ordelijk worden opgeborgen. Dankzij het opgeruimde totaalbeeld raakt u nooit meer het overzicht kwijt.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEVE ONDERSTEUNING.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCITIES.

    Een nieuw startscherm en snelle bediening met Quick Select. Met BMW Operating System 8.5 liggen entertainment en contacten binnen handbereik.

    BETER VERBONDEN.

    In de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 190 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's brengen de omgeving van uw voertuig in 3D-aanzicht in beeld op de Control Display. Zo ziet u meteen hoeveel manoeuvreerruimte u heeft.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW 4 Serie Gran Coupé Financiering en leasen

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW i4.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i4.

    MEER UITVOERINGSOPTIES

    DIT KAN OOK INTERESSANT VOOR U ZIJN.

    Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 varieert tussen de 17,4 - 13,2 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 461 en 595 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.