THE NEW

i4

BMW i

De nieuwe BMW i4.

NOG MEER RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW i4 is sportief en 100% elektrisch. Hij laat een blijvende indruk achter: de nieuw ontworpen voorkant benadrukt zijn atletische karakter. De achterkant wordt gekenmerkt door elegante achterlichten die een esthetisch totaalbeeld vormen. In het interieur zorgen het nieuwe design van het stuurwiel en de ambianceverlichting voor een moderne sfeer. Ontdek alle varianten van de nieuwe BMW i4, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

technische gegevens

UITVOERINGEN.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

   Vermogen[2]

   250 kW (340 pk)

   0-100 km/h[2]

   5,6 s

   Topsnelheid[2]

   190 km/h

   Actieradius[1][2]

   513 - 590 km

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 18,5 – 16,1; e-actieradius (WLTP) in km: 513 - 590

    

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

    

   [2] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

   BMW i4 Gran Coupé buitenaanzicht in een nieuw design

   ELEKTRISCH. ONNAVOLGBAAR. ELEGANT.

   De nieuwe BMW i4 eDrive40 Gran Coupé toont zijn sportieve karakter in alle facetten. De krachtige elektrische aandrijving accelereert van 0 tot 100 km/h[2] in 5,6 seconden. En brengt u met 513 - 590 km actieradius comfortabel naar uw bestemming[1][2]. Met het Bicolor velgdesign en de slanke koplampen onderscheidt hij zich ook visueel van de massa. Nieuwe bedieningselementen voor de luchtuitstroomopeningen in het dashboard maken het mogelijk om de luchtstroom met draai- en kantelbewegingen naar wens aan te passen. En dankzij de digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant bent u onderweg optimaal verbonden.

   CONFIGUREREN

   UW NIEUWE BMW i4 GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    ZORGELOOS ONDERWEG: RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW i4.

    Meer informatie

    Voorbeeldroute

    toon andere voorbeeldroutes
     stop(s)

     Benodigde laadstops

     Dit is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken.

      

     Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

      

     Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

     Op welke aannames is deze berekening gebaseerd?

     De voorbeeldroutes geven een indicatie van de verwachte reistijd inclusief benodigde laadstops bij een laadstatus van 100% bij vertrek. Er is uitgegaan van beschikbare laadstations en de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen. De weergegeven laadstops en -tijd zijn erop gebaseerd dat u de laadstop begint met minstens 10% resterende acculading.

      

     Ook belangrijk om te weten: het laadvermogen is afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.

     h

     Totale laadduur

     De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

      

     Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

     h

     Totale reistijd incl. opladen

     De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

      

     Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

     De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

      

     Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

     Meer informatie

     Laadtijden van

     Openbaar opladen

     Snellaadstation (HPC)

     Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i4 Gran Coupé bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     Snellaadstation (max. 50 kW)

     Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     AC laadstation

     Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     Thuis opladen

     Wallbox/Flexible Fast Charger

     Thuis kunt u uw BMW i4 Gran Coupé comfortabel opladen met een Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

     De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

      

     Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

     OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

     EXTERIEURDESIGN

     DYNAMISCH IN IEDER OPZICHT.

     BMW i4 Gran Coupé M Sportpakket

     MEER UITRUSTING, MEER M.

     Met het M Sportpakket ziet uw BMW er nog sneller uit en rijdt hij ook sportiever. Het combineert het M Aerodynamicapakket met opvallend sportieve M uitrustingen.

     INTERIEURDESIGN

     STIJLVOL EN PREMIUM.

     0:00
     0:00 /  0:00
     BMW i4 Gran Coupé Bagageruimte en achterklep

     OPGERUIMD STAAT NETJES.

     Alles opgeborgen en binnen handbereik. Door het creëren van opbergvakken in de bagageruimte kunt u uw bagage nog beter ordenen. Zo raakt u nooit meer het overzicht kwijt.

     TECHNOLOGIEËN

     INNOVATIEVE ONDERSTEUNING.

     BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

     NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCTIES.

     Een nieuw startscherm en snelle bediening met Quick Select. Met BMW Operating System 8.5 zijn alle digitale diensten binnen handbereik.

     BETER VERBONDEN.

     In de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

     De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 190 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig.

     Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

     De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's brengen de omgeving van uw voertuig in 3D-aanzicht in beeld op de Control Display. Zo ziet u meteen hoeveel manoeuvreerruimte u heeft.

     Altijd rijden met grootlicht.

     Met de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen.

     De voertuigsleutel blijft thuis.

     Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

     Meer zien in één oogopslag.

     Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

     BMW 4 Serie Gran Coupé Financiering en leasen

     LEASEN EN FINANCIEREN

     UW NIEUWE BMW i4.

     Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

      

     All-in. Simply smart. BMW Financial Services

     VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i4.

     Stroomverbruik en CO₂ emissie.

     Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 varieert tussen de 20,0 en 15,8 kWh/100 km en de elektrische actieradius tussen de 423 en 590 km. Data op basis van peildatum 1 maart 2024[1][2].


     Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

      

     [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

     [2] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

     [3] De laadprestaties zijn afhankelijk van de batterijlading, omgevingstemperatuur, het individueel rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers. De getoonde actieradii zijn gebaseerd op de beste WLTP resultaten. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.