BMW 430i xDrive Gran Coupé

SHOP THE LOOK

BMW 430i xDrive Gran Coupé

BMW 430i xDrive Gran Coupé

THE NEW

4

DE NIEUWE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

ONWEERSTAANBAAR RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW 4 Gran Coupé combineert sportieve prestaties, elegant design en een dynamische rijervaring. Aan de buitenkant zorgen moderne elementen zoals de grote BMW nierengrille met gaasstructuur en de sportieve achterlichten in het nieuwe design voor visuele highlights. Het interieur ademt premium dankzij innovatieve technologie, stijlvolle bekleding en uitzonderlijk comfort. Ontdek alle varianten van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé, de beschikbare opties, technische gegevens en de verschillende lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 430i xDrive Gran Coupé
   BMW 430i xDrive Gran Coupé

   Vermogen[1]

   180 kW (245 pk)

   Koppel[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   6,1 s

   Topsnelheid[1]

   250 km/h

   BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 7,7 - 7,1; gemiddelde CO₂-emissies (WLTP) in g/km: 174 - 161


   [1] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting. 

   BMW 4 Serie Gran Coupé (G26) buitenaanzicht in het nieuwe design

   STIJLVOLLE VERSCHIJNING. BLIJVENDE INDRUK.

   De geforceerde daklijn accentureert de elegante verschijning van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. Zijn indrukwekkende verschijning wordt benadrukt door de dubbele BMW nierengrille omlijst door mat chroom, de achterlichten met hun precieze look en de ronde uitlaateindpijpen. Binnenin weten de vernieuwde cockpit met tweespaaks stuurwiel en zeshoekige luchtuitstroomopeningen te overtuigen. De dynamische aandrijving van de BMW 430i xDrive Gran Coupé zorgt bij elke rit voor onvergetelijke momenten.

   UW NIEUWE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    EXTERIEURDESIGN

    DYNAMISCH IN IEDER OPZICHT.

    BMW 4 Serie Gran Coupé (G26) M hoogglans Shadow Line

    EEN TIKJE DONKERDER EN TIKKELTJE INDRUKWEKKENDER.

    De M hoogglans Shadow Line past bij elke lak van uw BMW. Het zwart rond het raam en de spiegel benadrukt het silhouette.

    INTERIEURDESIGN

    EEN COMBINATIE VAN COMFORT EN ELEGANTIE.

    BMW 4 Serie Gran Coupé (G26) Nieuw design van de cockpit en dashboard

    MEER VERMOGEN, MEER FUNCTIES, MEER DUIDELIJKHEID.

    Stap in en ontspan. Nieuwe bedieningselementen voor de luchtuitstroomopeningen in het dashboard zorgen voor een unieke rijervaring. Samen met de Ambiance verlichting creëert het verlichtingssysteem een sfeervolle omgeving. 

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENTE ONDERSTEUNING.

    BMW 4 Serie Gran Coupé (G26) BMW iDrive OS 8.5

    NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCTIES.

    Een nieuw startscherm en snelle bediening met Quick Select. Met BMW Operating System 8.5 zijn alle digitale diensten binnen handbereik. 

    ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

    In de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 190 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig. 

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's brengen de omgeving van uw voertuig in 3D-aanzicht in beeld op de Control Display. Zo ziet u meteen hoeveel manoeuvreerruimte u heeft.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen. 

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW 4 Serie Gran Coupé Financiering en leasen

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

    MEER UITVOERINGSOPTIES

    DIT KAN OOK INTERESSANT VOOR U ZIJN.

    Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Gran Coupé varieert tussen de 8,4 en 4,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 190 en 126 g/km.Data op basis van peildatum 1 maart 2024.


    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.
     

    [1] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.


    Genoemde Operational Lease bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 60 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2024 of zolang de voorraad strekt.

    Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.