BMW i5 eDrive40

SHOP THE LOOK

BMW i5 eDrive40

THE NEW

i5

BMW i

DE BMW i5 eDRIVE40 M SPORT

EDITION. 100% ELEKTRISCH.

TIJDELIJK VANAF € 77.942,-

 Price

DE BMW i5 M SPORT EDITION.

De BMW i5 eDrive40 Sedan is nu tijdelijk leverbaar als M Sport Edition vanaf € 77.942,-*. Met de M Sport Edition wordt het krachtige en sportieve design van de BMW i5 Sedan extra benadrukt door het M Sportpakket en een BMW metallic exterieurkleur**. Ander hoogtepunt is de Driving Assistant Plus die de standaard geleverde Driving Assistant verder uitbreidt. Er is maar één ding dat we niet hebben toegepast bij het samenstellen van de M Sport Edition en dat is bescheidenheid.

 

BMW i5 eDrive40 M Sport Edition:

01 - M Sport exterieurpakket

02 - BMW metallic exterieurkleur**

03 - M Sport onderstel

04 - 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)

05 - M Sport interieur in Veganza/Alcantara

06 - Active Cruise Control met Stop & Go functie

07 - Steering & Lane Control Assist

 

* Exclusief BMW Service Inclusief contract

** Reguliere BMW metallic exterieurkleuren uit het aanbod, raadpleeg de prijslijst van de BMW 5 Serie Sedan en Touring voor alle details.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

Modellen

BMW M modellen

BMW M
BMW i5 eDrive40

Max. vermogen

250 kW (340 pk)[1]

0–100 km/h

6 s

Topsnelheid

193 km/h

Actieradius

tot 579 km


BMW i5[1]: stroomverbruik (kWh/100 km, gemiddeld, WLTP): 18,9–15,9; elektrische actieradius (WLTP) in km: 498–582


[1] 
De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

Tijdelijk piekvermogen <10 seconden bovenop standaard maximaal vermogen.

BMW FINANCIAL SERVICES

OPERATIONAL LEASE VANAF €949,-.

BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i5 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

 

Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

 

SAMENSTELLEN

BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  SHOP THE LOOK

  VOOR U SAMENGESTELD.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  SIGNATURE • M Sport Pro • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +45

  BMW i5 eDrive40

  ESSENCE • M Sport • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +67

  BMW i5 eDrive40

  BALANCE • Standaard • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +42

  ACTIERADIUS & OPLADEN

  ELEKTRISCH RIJDEN IN DE NIEUWE BMW i5.

  LAADMOGELIJKHEDEN.

  0:00
  0:00 /  0:00

  DUURZAAMHEID.

  Aan een duurzamere toekomst levert ook de BMW i5 een bijdrage. Dankzij het gebruik van secundaire materialen en van groene stroom tijdens de productie wordt de CO₂ voetafdruk van de BMW i5 al geoptimaliseerd voordat hij aan u afgeleverd wordt. Tijdens het rijden zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor een perfecte balans tussen efficiëntie en vermogen. Bovendien is in de BMW i5 voor het eerst een interieur met vegan leder mogelijk.

  BMW VEHICLE FOOTPRINT

  TRANSPARANT EN INZICHTELIJK.

  De BMW Vehicle Footprint geeft informatie over de gehele levenscyclus van een BMW. Aan de hand van belangrijke indicatoren krijgt u een indruk van bepaalde milieu- en sociale effecten die uw BMW heeft. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken.

  Design

  EXTERIEUR HIGHLIGHTS.

  INTERIEURDESIGN.

  INTERIEUR HIGHLIGHTS.

  Technologieën

  ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

  Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

  De Driving Assistant Professional houdt u tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dat is bijzonder handig bij fileverkeer. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand, om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.

  Uw BMW parkeert voor u in.

  Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

  Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

  De BMW Head-up Display projecteert belangrijke informatie direct in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen niet van de weg hoeft te halen. Augmented View voorziet de weg voor u live van grafische aanwijzingen voor een eenvoudiger navigatie.

  Meer dan alleen een sleutel.

  Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  LEASEN OF FINANCIEREN?

  U heeft uw ideale BMW gevonden en wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Weet u al hoe u uw nieuwe BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk hier welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.

  BMW Services

  PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW i5.

  Service – precies wanneer u het nodig heeft.

  Altijd een stap vooruit. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een reparatie, wij nemen op tijd contact met u op. Maak een afspraak via onderstaande button of in de My BMW App.

  invalid CF Model