BMW 520i Sedan

SHOP THE LOOK

BMW 520i Sedan

BMW 520i Sedan G60

THE NEW

5

DE NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.

COMPLEET. NIEUW.

-

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

Modellen

M Modellen

BMW M
BMW 520i Sedan

Max. vermogen

153 kW (208 pk)[1]

Max. koppel

330 Nm[1]

0-100 km/h

7,5 s

Topsnelheid

230 km/h


BMW 520i sDrive[1]: Brandstofverbruik (l/100 km, gemiddeld, WLTP): 6.4–5.8; CO₂ emissie (g/km, gemiddeld, WLTP): 144–130

[1] Tijdelijk piekvermogen <10 seconden bovenop standaard maximaal vermogen. Combinatie van aandrijving door brandstofmotor (140 kW) en elektromotor (tot 13 kW). 

test

BMW FINANCIAL SERVICES

OPERATIONAL LEASE VANAF €979,-.

BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 5 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

 

Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

 

SAMENSTELLEN

BMW 5 SERIE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  Shop the look

  VOOR U SAMENGESTELD.

  BMW 520i Sedan
  BMW 520i Sedan
  BMW 520i Sedan

  BMW 520i Sedan

  SIGNATURE • M Sport Pro • in 7,5 seconden van 0-100 km/h • 153 kW (208 pk)

  +63

  BMW 520i Sedan

  ESSENCE • M Sport • in 7,5 seconden van 0-100 km/h • 153 kW (208 pk)

  +40

  BMW 520i Sedan

  BALANCE • Standaard • in 7,5 seconden van 0-100 km/h • 153 kW (208 pk)

  +31

  RIJDYNAMIEK

  RIJDEN IN DE NIEUWE BMW 5 SERIE.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Comfortabel, sportief en flexibel: de nieuwe BMW 5 Serie is ook voor lange reizen ideaal. Video toont voorlopige waarden.

  Design

  EXTERIEUR HIGHLIGHTS.

  INTERIEURDESIGN.

  INTERIEUR HIGHLIGHTS.

  0:00
  0:00 /  0:00

  DUURZAAMHEID.

  Aan een duurzamere toekomst levert ook de BMW 5 Serie een bijdrage. Dankzij het gebruik van secundaire materialen en van groene stroom tijdens de productie wordt de CO₂ voetafdruk van de BMW 5 Serie al geoptimaliseerd voordat hij aan u afgeleverd wordt. Tijdens het rijden zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor een perfecte balans tussen efficiëntie en vermogen. Bovendien is in de BMW 5 Serie voor het eerst een interieur met vegan leder mogelijk.

  BMW VEHICLE FOOTPRINT

  TRANSPARANT EN INZICHTELIJK.

  De BMW Vehicle Footprint geeft informatie over de gehele levenscyclus van een BMW. Aan de hand van belangrijke indicatoren krijgt u een indruk van bepaalde milieu- en sociale effecten die uw BMW heeft. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken.

  Technologieën

  ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

  Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

  De Driving Assistant Professional houdt u tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dat is bijzonder handig bij fileverkeer. Zo nodig remt uw BMW af tot stilstand, om zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.

  Uw BMW parkeert voor u in.

  Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

  Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

  De BMW Head-up Display projecteert belangrijke informatie direct in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen niet van de weg hoeft te halen. Augmented View voorziet de weg voor u live van grafische aanwijzingen voor een eenvoudiger navigatie.

  Meer dan alleen een sleutel.

  Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  LEASEN OF FINANCIEREN?

  U heeft uw ideale BMW gevonden en wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Weet u al hoe u uw nieuwe BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk hier welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.

  EXPERTS IN GEWELDIG

  BMW SERVICES.

  Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

  BMW Services


  Genoemde Operational Lease bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 60 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2024 of zolang de voorraad strekt.
   

  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.